מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אתם מצנזרים שאלות שלי?דוד09/04/2012
סליחה, למה אתם מסירים שאלות שלי? אני מבקש מידע אמיתי. לא כתבתי שום דבר פוגע. אם המידע שלי לא נכון אז בבקשה תתקנו אותי. איזו סיבה יש לכם לצנזר שאלות אמיתיות בנושא ברית מילה? האם זה נכון שבברית מילה מסירים את העצבים הרגישים ביותר באיבר המין של הגבר? איך ייתכן שאחרי הסרה כזאת אין פגיעה בהנאה ממין? שמעתי גם שארגוני רופאי ילדים באירופה (שוודיה והולנד) ממליצים לאסור ברית מילה בחוק ואף אמרו שברית מילה היא תקיפה של תינוק חסר ישע. האם זה נכון? מה גרם לרופאי ילדים להגיד כזה דבר? הרי הם לא מקבלים כסף על אי ביצוע ברית מילה? תודה מראש על התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מעניינת
מתעניינת זמני01/08/2012ועוד יותר מעניין חוסר התגובה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעת...
הנה , מגיבה02/08/2012א. אני לא בטוחה שאתה באמת אריה ולא איזה אישה עצבנית שנשואה לגוי..
אבל לשאלתך :
יש עכשיו אופנה חדשה לא לימול ילדים , וישנה קבוצה, שהיא מסיונרית בדרכה להשפיע על אנשים לא לימול בטענה שזה "לא מוסרי". האמת , שהאנשים האלה הם פשוט משועממים , והם מאד מאד רוצים לברוח מיהדותם.
זו הסיבה שלא טרחו לענות לך כאן . האנשים האלו נדחפים לכל פורום כדי לקדם את האג'נדה שלהם.
משיחות עם אנשים שהתגיירו הבנתי , שברית המילה לא רק שאיננה פוגעת בהנאה ממין , אלא יתכן מאד שאף משפרת אותם מאחר שהאזור נעשה רגיש יותר.
בנוסף לכך , ברית המילה היא חשובה לנשים - מאחר והעורלה היא כר פורה לחיידקים.
מקווה שעניתי על שאלתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לאירגונים שוודים והולנדים
שמעון02/08/2012כידוע לך מדובר בארצות , שבהן הפלה מותרת ו"המתת חסד" - מותרת ורצויה . בעניין "המתת חסד" - מדובר בדרך אלגנטית להפטר מהתשושים והסיעודיים , שאולי היו רוצים לחיות , אם מישהו היה נותן להם יחס קצת יותר חם.
בנוסף לכך מדינות אלו תמכו במדיניות גרמניה הנאצית בשעתו , אם בפועל , ואם מתחת לשולחן.
עמים אלו רוצים להחשיב את עצמם טובים והומאנים ולכן נטפלו לברית המילה, כמו גם לשחיטה הכשרה .
אז עצתי לך , ממש כשם שבן גוריון אמר או"ם שמום , לארגון שהכריז שהציונות היא גזענות - אל תיקח ברצינות אירגונים שוודים והולנדים - למרות שרק השם "שוודי" , "הולנדי" מעלה רטט של יראת כבוד אצלנו הישראלים .
וסתם שאלה האם היית מתייחס באותה חשיבות לאירגונים ניגרים ואלבנים למשל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו ארגוני רופאי ילדים
יוסי11/08/2012ארגונים של רופאי ילדים קוראים לאסור ברית מילה בחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)