דחיית ברית מילה לגיל חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיית ברית מילה לגיל חודשיים
    מיכל
    20/01/2013

שלום רב,

בעלי ואני מתגוררים כרגע בחו"ל ואני עתידה ללדת בן בשבועות הקרובים. אנו חושבים לחכות עם ברית המילה לביקור הבא בישראל. התינוק יהיה בערך בן חודשיים-חודשיים וחצי. רציתי לדעת מהן ההשלכות הרפואיות של בחירה זו. האם זה יהפוך את ההליך למסובך יותר? האם ההחלמה תהיה יותר קשה לתינוק? האם בגיל חודשיים יש חשיבות יותר רבה לרופא-מוהל מאשר למוהל שאינו רופא?

לתשובתך אודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחיית ברית מילה לגיל חודשיים - תגובה

ד``ר צבי שקולניק
    20/01/2013

שלום מיכל
    ההליך בגיל חודשיים + כואב יותר.
    ניתן להקהות את הכאב, ע"י טיפול מאלחש ומתאים קודם לברית.
    מאחל לכם הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיית ברית מילה לגיל חודשיים - תגובה

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    22/01/2013

בשעה טובה

את מוזמנת ליצור עימי קשר ישירות להסבר ההליך.

בגדול- אין ספק שככל שהילד גדול יותר בגיל ובמשקל - ההליך והתמודדות הילד הם קצת אחרת.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אפשרות מאוד פשוטה.

שמואל.
    23/01/2013

מנסיוני כמוהל, אכן ברית מילה בגיל כזה, גורמת לסבל רב יותר לתינוק.
    ולכן הייתי ממליץ לכם, לערוך את הברית במקום שהותכם בחו"ל. (בכל מקום אפשר להשיג מוהל- בית חב"ד).
    וכשתגיעו לארץ תערכו מסיבת ברית מילה מכובדת. המוזמנים יעריכו אתכם על כך שערכתם את הברית בזמנה, וחסכתם מהילד סבל מיותר. אציין שההרדמה עצמה כרוכה גם היא בסבל.
    בברכת לידה קלה, וגידול קל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו