עטרה לא סימטרית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עטרה לא סימטרית
    אמא לנסיך
    22/04/2014

שלום וברכה
    בני בן חודש וחצי והחיתוך בזמן הברית נראה לי שלא נעשה כהלכה..בהתחלה זה היה פחות בולט ועכשיו זה ממש מציק לעין כאילו העטרה לא נחתכה כמו שצריך . האם זה יפריע בעתיד?יש משהו לעשות בנדון?האם זה תקין?

מצורפות תמונות ...

אשמח לתשובה בהקדם!
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עטרה לא סימטרית

הוספת תגובה

• הברית בסדר גמור

דפי
    23/04/2014

הברית מילה נראית בסדר גמור וכמו שצריך. אין לך מה לדאוג בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת

אמא לנסיך
    23/04/2014

תודה לך דפי אך אם תשימי לב רק באזור אחד יש את העטרה בצד השני אין...אני מצרפת עוד תמונה תאמרי לי מה דעתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הברית מילה ממש מצויינת , ממש אין לך

דפי
    26/04/2014

הדאגה שלך מיותרת לחלוטין.
    הברית נראית מצויין. כל העטרה חשופה לגמרי וכמו שצריך להיות.
    אמנם בתמונה הנוספת שצירפת , נראה כאילו יש עוד חתיכת עור עודפת, אבל העור הזה מתאזן עם הזמן ונמתח על הבולבול וככל שהפין גדל, העור יימתח ולא ייראה כלל כל עודף.

לסיכום , אין לך כל סיבה לדאגה והברית נראית יפה מאוד. וגם העטרה נראית מצויין וללא כל פגע.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו