שעתיים אחרי ברית מילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעתיים אחרי ברית מילה
    גל
    09/03/2015

שלום אנחנו שעתיים אחרי ברית מילה שנעשתה ע"י מוהל מוסמך, אני דואג כי בזמן הברית נפלה לו המבחנה והוא קצת נלחץ.
    היה הרבה דם (מי שראה ומבין אמר לי יותר מהרגיל) בכל אופן המוהל כנראה לא חתך כמו שצריך ולאחר מכן בחדר המשיך אני קורה לזה "לתקן" ולגזור עוד חלק מהעורלה סביב, לי זה לא היה נראה בלשון המעטה כי גם הוא ביקש ממני לצאת לאורחים אבל התעקשתי להישאר - בדיעבד אני חושב שהוא אולי רצה לעשות זאת לא לידי. להבנתי ותקנו אותי אם אני טועה חיתוך טוב אמור להסתיים בפעם אחת ולא שוב עם מספריים לאחר מכן.

כאב לי לראות את הבן שלי סובל זה לא היה שנייה, המוהל אמר ש"מוהלים אחרים לא מעיזים לעשות זאת" את החיתוך הנוסף לא זוכר אפילו מה הייתה הטענה- ואני חשבתי שאם לא מעיזים אולי שי סיבה.

שורה תחתונה אני מאוד מודאג, מה אני יכול לעשות די להפיג את החששות שהכל בסדר והחיתוך הנוסף היה תקין, אולי מיותר? אולי הוא הבין שלא חתך טוב ולכן עשה זאת שוב, באותם רגעים סמכתי על המוהל כי לא הייתה לי ברירה.

זאת ברית ראשונה שלי לבני ואני מאוד חושש, אשמח למענה מהיר - תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעתיים אחרי ברית מילה

הוספת תגובה

• שעתיים אחרי ברית מילה - תגובה

ד``ר צבי שקולניק
    10/03/2015

ממליץ לראות אורולוג ילדים, שיפיג את חששותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו