מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לנתח או לא???אביגיל21/10/2008
שלום בני בן תשעה חודשים. בגיל חודש וחצי עשינו לו ברית מילה אצל אורולוג ידוע. העטרה נשארה מכוסה לחלוטין כשרק קפל עור מציץ מבפנים (זה נראה מעוות לחלוטין, ממש גדם) וכלל לא ניתן היה להוציאה. הוא נתן לנו למרוח היקומיצין וכעבור שלושה שבועות זה השתחרר, אבל העטרה חוזרת פנימה לחלוטין כל הזמן. ולא מציצה אפילו בזמן זיקפה. הלכנו מאז לשלושה אורולוגים/כירורגים להתייעץ. שניים אמרו שצריך לנתח - אחד אמר מייד, השני אמר להמתין ולא לגעת עד גיל שנה... השלישי אמר לבוא שוב. (מיותר לציין שכולם כמובן ממליצים בחום על עצמם כעל מנתחים)... בעוד קסלר טוען שהכל מושלם וזה יצא מעצמו.... אחד הכירורגים, זה שטען שיש לנתח מיד אמר שמדובר בעודף רב של עורלה, שלמעשה זה לא לכאן ולא לכאן. (העורלה אכן נראית כמעט שלמה, הפיפי ניתז הצידה). הילד אכן קצת שמנמן. האם הפרופורציות יכולות להשתנות כשהוא ילך? מה עושים??? מודה שקשה לי לתת אמון במי שהוא המנתח בסוף, וקשה לי לתת אמון שבמי שעשה את זה וטוען שזה מושלם. והכי לא בא לי להכאיב לתינוק שלי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח!!!!
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון22/10/2008אביגיל בוקר טוב
זה לא יהיה מקצועי מיצדי לחוות דעה מבלי לראות את התינוק.
אשמח אם תשלחי לי תמונות במייל או תתאמי פגישה מסודרת אם מזכירתי.
חשוב לזכור : האם יש בעיה תפקודית/אסטית -השתנה לכיוון .....
וכן לעיתים כשעורלה עדין מכסה את כל הפין יש גם ענין הלכתי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)