מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פין מוזרמירית23/02/2009
הבן שלי בן חמישה חודשים ויש לו מום מולד -הידרוניפרוזיס ניכרת בכליה השמאלית. על פי עצת הנפרולוג נתבקשתי מהמוהל שביצע את הברית לא להדק את התחבושת חזק על הפין לאחר הברית על מנת שלא ליצור לחץ על הכליה. לאחר הברית המוהל חבש את הפין בתחבושת (לטענתו לא חזק) אבל הילד לא הפסיק לצרוח. נבהלתו והתקשרנו למוהל שיבוא לבדוק את הברית ובשביל להראות לנו שזה לא חבוש חזק הוא התיר את התחבושת כבר ביום הברית בערב. אני לא יודעת אם יש קשר אבל יש לי תחושה שהצורה של הפין לא טובה הכוונה שהעורלה כמעט באותו מישור עם הפין ונוצר לא פעם מצב שהעורלה נכנסת פנימה לתוך הפין עצמו. במצב כזה אני מותחת לו את הפין ואז זה יוצא....נשאלת השאלה האם יש קשר לכך שהפין לא היה חבוש כמה ימים ואז לא נוצרה ההפרדה המשמעותית במישור. והאם זה משהו שכיח שמסתדר עם הזמן, או שמא חתכו לו יותר מדי ונגרם נזק? מודה לך מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מדויק
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון24/02/2009מירית שלום
אין קשר בין החבישה להפרדה,קשה לי להבין מתאורך מה ז"א העורלה נכנסת לתוך הפין עצמו!!!! הרי את העורלה מסירים בברית
לא ברור לי כ"כ האם נגרם נזק מתאורך ומה כוונתך בתאור נזק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני....
מירית24/02/2009קודם כל תודה על התשובה המהירה, יתכן שהשתמשתי במילה הלא נכונה ויצרתי סלט... אז קודם כל לאחר שמורידים את העורלה נוצרת הצורה של העטרה (כיפה)-אני מקווה שזה מה שאני מתכוונת. נצא מנק' הנחה שהבנת למה התכוונתי...אז כוונתי היתה שהעטרה והפין עצמו כמעט באותו מישור, לעיתים נוצר מצב שכל העטרה נכנסת לתוך הפין ורק על ידי נגיעה בבסיס הפין נגלה כל הפין. נשאלת השאלה האם זה נורמלי ואם כן מתי זה יסתדר? לבן הבכור שלי זה לא היה לכן זה מוזר לי ואני חוששת שזה לא דבר נורמלי כי שאלתי גם כמה חברות וגננות (שמחליפות טיטול לאין ספור בנים ורואות אין ספור פינים) אם תופעה זו מוכרת להן וכולם הסתכלו עלי בפליאה. אודה לך אם תענה לי בשנית יום טוב, מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ ביקור חוזר
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון24/02/2009מירית שלום שוב
לדעתי חשוב לבקר מומחה- מוהל או אורולוג ילדים על מנת לקבל הערכה מדויקת של תקינות הברית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מירית25/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)