ניתוח לאחר ברית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לאחר ברית
    דן
    07/03/2009

שלום לפני חודש בני עבר ניתוח כשעה לאחר הברית כיוון שחלק מהעטרה נחתך במהלך הברית. במהלך הניתוח שבוצע ע"י מנהל מחלקה אורולוגית ילדים נתפרה חתיכה מהעטרה חזרה. הניתוח עבר בהצלחה לדברי הרופאים. וכן גם מראה הפין נראה עכשיו (חודש אחר הניתוח) די סביר (עדיין יש תפרים שאמורים להעלם עם הזמן). הבעיה היא שנתקלנו במצב שכאשר התינוק מטיל שתן השתן יוצא משני חורים, אחר הרגיל וחור שני מעט למטה. השאלה שלי היא האם מצב כזה יכול לעבור מעצמו עם הזמן ? ואם כן אחרי כמה זמן ? או האם יש צורך בניתוח נוסף או בטיפול אחר ? והאם ניתן לעשות את זה עכשיו או בשלב מאוחר יותר של החיים ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לאחר ברית

הוספת תגובה

• מולד

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    08/03/2009

דו בוקר טוב
    מזל טוב.אני שמח לשמוע כי הניתוח עבר בהצלחה .

המצב אותו אתה מתאר הינו מולד ומחייב בדיקה אצל אורלוג ילדים מומחה.
    במידה וש צורך בהתערבות ניתוחית דעתי היא כי חשוב לעשות זאת מוקדם ככל האפשר.

בברכה

חג אורים שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

דן
    08/03/2009

קודם כל תודה. לגבי ה "מולד", לא הבנתי איך זה מולד הרי הבעיה צצה לאחר הניתוח שבא לצערי בעקבות חיתוך יתר של המוהל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דן

סיגל
    10/03/2009

היצטערתי מאד על מה שעברתם,מקווה שההחלמה תהיה מהירה,אפשר לדעת מי המוהל?אני לפני לידה ורועדת מפחד,לפעמים אני חושבת לוותר על הברית לגמרי...סיגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתי

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    10/03/2009

חג שמח

התיחסתי לשאלתך לענין מקום יציאת השתן.
    "הבעיה היא שנתקלנו במצב שכאשר התינוק מטיל שתן השתן יוצא משני חורים, אחר הרגיל וחור שני מעט למטה.
    השאלה שלי היא האם מצב כזה יכול לעבור מעצמו עם הזמן ? ואם כן אחרי כמה זמן ?

כפי שתארת זהוא מצב מולד ,גם התיקון שבוצע לא מגיע לצינור השתן וגורם ליציאת שתן משני מקומות. אני ממליץ לפנות לאורולג ילדים על מנת לקבל את חוות דעתו.

פרופ יורם מור מתה"ש - מומלץ מאוד .

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו