אחרי ברית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ברית
    מילי
    08/03/2009

בני עבר ברית לפני יומיים וחצי. הנחיית המוהל היתה לעשות לו אמבטיה 48 שעות לאחר הטקס בכדי שהחבישה תיפול במים. עד עכשיו שימנו את התחבושת בשמן תינוקות. באמבטיה התחבושת ירדה רק אחרי ששטפתי לו את המקום במים זורמים וקצת קילפתי עם האצבע. המקום נראה בסדר, לא מדמם ולא נפוח. הבעיה היא שהליפוף הראשון של התחבושת נשאר צמוד לאיבר ואני חוששת להסירו כי אולי הוא דבוק ואני לא רוצה להכאיב או לגרום נזק. מאז האמבטיה אני שמה לתינוק משחת ויטה מרפן על פיסת התחבושת הדקה שנשארה. האם זה בסדר להשאיר את זהעד שזה ירד לבד בשטיפות של מים? האם מספיק בימים הקרובים ויטה מרפן או שצריך להמשיך גם עם שמן תינוקות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ברית

הוספת תגובה

• לא תקין

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    09/03/2009

מילי מזל טוב

לא תקין להשאיר תחבושות באזור זה אשר נספגת בצואה ושתן לאורך זמן.

אנא קיראי למוהל חזרה על מנת שישלים את עבודתו ויסיר את אשר נשאר ---- לא להמתין.

פורים שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחת ויטה מרפן

לא מבין
    09/03/2009

האם נחוץ למרוח במשחה זאת? מה המלצותיך על כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל לפי גישתו של המוהל שביצע

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    10/03/2009

אני לא משתמש במשחה ויטה מרפן רק במקרים מסוימים.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו