מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי בריתמילי08/03/2009
בני עבר ברית לפני יומיים וחצי. הנחיית המוהל היתה לעשות לו אמבטיה 48 שעות לאחר הטקס בכדי שהחבישה תיפול במים. עד עכשיו שימנו את התחבושת בשמן תינוקות. באמבטיה התחבושת ירדה רק אחרי ששטפתי לו את המקום במים זורמים וקצת קילפתי עם האצבע. המקום נראה בסדר, לא מדמם ולא נפוח. הבעיה היא שהליפוף הראשון של התחבושת נשאר צמוד לאיבר ואני חוששת להסירו כי אולי הוא דבוק ואני לא רוצה להכאיב או לגרום נזק. מאז האמבטיה אני שמה לתינוק משחת ויטה מרפן על פיסת התחבושת הדקה שנשארה. האם זה בסדר להשאיר את זהעד שזה ירד לבד בשטיפות של מים? האם מספיק בימים הקרובים ויטה מרפן או שצריך להמשיך גם עם שמן תינוקות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תקין
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון09/03/2009מילי מזל טוב
לא תקין להשאיר תחבושות באזור זה אשר נספגת בצואה ושתן לאורך זמן.
אנא קיראי למוהל חזרה על מנת שישלים את עבודתו ויסיר את אשר נשאר ---- לא להמתין.
פורים שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת ויטה מרפן
לא מבין09/03/2009האם נחוץ למרוח במשחה זאת? מה המלצותיך על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל לפי גישתו של המוהל שביצע
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון10/03/2009אני לא משתמש במשחה ויטה מרפן רק במקרים מסוימים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)