מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברית מילהמאיר22/03/2009
ד"ר ג'קסון שלום, רציתי לבדוק נושא שמטריד אותי. לפני 10 ימים עשיתי ברית לבני בעזרת מוהל שהוא רופא, אך הוא לא מוהל שמוכר על ידי הרבנות. חשוב להדגיש שהברית נעשתה לפי כל כללי הטקס, כולל כל הברכות והיה ארוע מרגש מאוד. הברית עברה טוב מאוד ונראה שהביצוע יצא בסדר גמור ועבר ללא כל בעיה חריגה ועם מעט מאוד דימום. מכיוון שהמוהל אינו מוסמך על ידי הרבנות עלו קולות וטענות על כך שהברית אינה טובה מספיק. רציתי לדעת האם יש מקום לתיקונים כלשהם על ידי מוהל מוסמך רבנות, כמוך? במידה וכן, מה זה בדיוק אומר? בנוסף אשמח לדעת מה זו הקזת דם, כיצד מתבצעת? בתקוה שתוכל לעזור לי בהתלבטויות. תודה. מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברית ע"י לא מוסמך
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון22/03/2009מאיר מזל טוב.
לצערי אין אני יכול להתייחס לשאלתך כי אין אני יודע כיצד התבצע הטכס, העובדה כי היה מכובד ונאמרו ברכות לא בהכרח מחייב כי הברית הוכשרה.
הליך הטפת דם הינו הליך אשר מכשיר ברית שבוצעה -אין אני בטוח כי זה המקרה.
אתה מוזמן ליצור עימי קשר טלפוני.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)