בחירת מוהל/רופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת מוהל/רופא
    חופית
    09/08/2007

ד"ר שלום
    אנחנו מצפים לבן ראשון שאמור להיוולד בסוף שנה זו. אני מעוניינת לקיים טקס אינטימי ופשוט, אולי בבית חולים. אין לי מושג למי לפנות ובמי לבחור, אני חוששת מהטקס הזה ורוצה לבחור את הטוב ביותר, שיכאיב הכי פחות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת מוהל/רופא

הוספת תגובה

• אגב, אנחנו גרים בתל אביב....

חופית
    09/08/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת האדם הנכון

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    12/08/2007

חופית שבוע טוב

הבחירה אומנם קשה כי השוק לצערי מוקף בהמון המתיימרים להיות מוהלים טובים ולכן יש 2 דרכים להעזר .:
    האתר הרשמי של מדינת ישראל לשרותי דת ,שם יופיעו כל המוהלים המוסמכים מטעם מדינת ישראל-אשר מחזיקים ברישון לביצוע ברית מילה (דרך אגב זהו רישיון שצריך להתחדש כל 5 שנים , לא כמן ברפואה לכל החיים)

א י נ ט ר נ ט , ניסיון של הורים אחרים,פורומים כל אלו יעזרו לך למצוא את האיש הנכון.

חשוב לא להתבייש ולשאול את השאלות הנכונות : ניסיון, הצגת תעודות ברות תוקף וכו.

בחירה נכונה
    בשעה טובה
    ד"ר ג'קסון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו