מראה הפין חצי שנה אחרי ברית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מראה הפין חצי שנה אחרי ברית
    גילי
    15/06/2009

שני בניי עברו ברית בגיל 6 שבועות (נולדו פגים) אצל רופא מין ועור שהוא גם מוהל מוסמך.
    (מישהו מוכר וידוע)
    לשניהם יש מעין שארית של עור מתחת לעטרה, שאפשר לתפוס בין שתי אצבעות ולמתוח. (לא שאני עושה את זה, סתם לצורך התיאור).
    רופא עור ומין אמר שזה תקין לחלוטין, אך בכל זאת, אצל אחד מהם, כשהאיבר "עמד" פעם זה נראה לי קצת מוזר. האיבר עומד בחצי קשת כלפי מעלה והעור מתחת ממש בולט וכאילו משנה את צורת האיבר.
    הייתי רוצה למנוע מהקטנים עוגמת נפש כשיגדלו...
    האם שארית העור המדוברת נמתחת עם הגיל, או שתישאר כך תמיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בני כמה הילדים היום?

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    16/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 6 וחצי חודשים

גילי
    17/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה פיזיקלית

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    19/06/2009

שיר שלום

חשוב לראות את הילדים על מנת להתרשם מתהליך האיחוי.

את צודקת שחשוב לאבחן מהר ככל האפשר על מנת למנוע טראומה מיותרת במידה ויש צורך בהתערבות כירורגית.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו