8 חד אחרי ברית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 8 חד אחרי ברית
    סיגל
    03/12/2009

היי דר גקסון,בלב כבד עשיתי לבני ברית מילה ,אצל דר בינימיני,אתה וגונן לא יכולתם,היה חול המועד פסח,הכל עבר בסדר,ואני לקחתי את בני למס בדיקות אצל רופאת הילדים,והיא אמרה שהכל בסדר,גם בטיפת חלב אמרו שהכל בסדר ואפשר לומר שליפני שבועיים היתחלתי להרגע.היום היגיע דר צצקס לגיסתי לעבודה והיא סיפרה לו עליי,והוא אמר שזה לא אומר כלום שהרופאה אמרה שזה בסדר,זה יכול להיות לא בסדר וצריך לבדוק בזיקפה ודר בנימיני בטח טעה,אני חייבת להודות שהדבריםשאמר הוציאו אותי מאיזון שהצלחתי להיכנס אליו רק לפני שבועיים,שוב אני בחרדה נוראית,יש אמת במה שאמר?לא לסמוך על הרופאה?מה כן לעשות?למרות שאני מריחה מדבריו חוסר תם לב אינני יכולה להגיד שזה לא הישפיע עלי במקום הממילא מעורער,לתשובתך אודה,סיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    8 חד אחרי ברית

הוספת תגובה

• תחושתיך על חוסר תום לב הינה במקום

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    06/12/2009

סיגל שלום

המון מזל טוב, הברית התקיימה לפני 8 חודשים רופאת ילדים בדקה את התינוק לדבריך ואישרה שהכל בסדר

אני מציע בחום להתעלם מהערותיו של איש זה.

יותר מכך מציע לך להקיש את שמו באינטרנט ולשכוח מכל הענין לטובתך הנפשית.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

סיגל
    07/12/2009

תודה על התשובה הכנה והרגישה,אנסה לשכוח מהברית ולהמשיך הלאה,סיגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו