מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 8 חד אחרי בריתסיגל03/12/2009
היי דר גקסון,בלב כבד עשיתי לבני ברית מילה ,אצל דר בינימיני,אתה וגונן לא יכולתם,היה חול המועד פסח,הכל עבר בסדר,ואני לקחתי את בני למס בדיקות אצל רופאת הילדים,והיא אמרה שהכל בסדר,גם בטיפת חלב אמרו שהכל בסדר ואפשר לומר שליפני שבועיים היתחלתי להרגע.היום היגיע דר צצקס לגיסתי לעבודה והיא סיפרה לו עליי,והוא אמר שזה לא אומר כלום שהרופאה אמרה שזה בסדר,זה יכול להיות לא בסדר וצריך לבדוק בזיקפה ודר בנימיני בטח טעה,אני חייבת להודות שהדבריםשאמר הוציאו אותי מאיזון שהצלחתי להיכנס אליו רק לפני שבועיים,שוב אני בחרדה נוראית,יש אמת במה שאמר?לא לסמוך על הרופאה?מה כן לעשות?למרות שאני מריחה מדבריו חוסר תם לב אינני יכולה להגיד שזה לא הישפיע עלי במקום הממילא מעורער,לתשובתך אודה,סיגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושתיך על חוסר תום לב הינה במקום
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון06/12/2009סיגל שלום
המון מזל טוב, הברית התקיימה לפני 8 חודשים רופאת ילדים בדקה את התינוק לדבריך ואישרה שהכל בסדר
אני מציע בחום להתעלם מהערותיו של איש זה.
יותר מכך מציע לך להקיש את שמו באינטרנט ולשכוח מכל הענין לטובתך הנפשית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
סיגל07/12/2009תודה על התשובה הכנה והרגישה,אנסה לשכוח מהברית ולהמשיך הלאה,סיגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)