שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ורד
    05/12/2009

בני בן חודשיים, ברית המילה בוצעה כשהיה בן 8 ימים ע"י מוהל. יום אחרי הברית כשהמוהל הגיע להוריד את התחבושת החל לרדת הרבה דם ממקום החיתוך, המוהל שם את האבקה הצהובה (שאני לא זוכרת את שמה) בכמות רבה עד שהדם נעצר וזה לקח מס' דק', האבקה נדבקה לאיבר ולדבריו כשהאזור יחלים האבקה תתקלף מעצמה, לקח לאזור החיתוך כחודש להחלים עד שכל האבקה התקלפה ובנוסף לא פעם כשהתקלפה חתיכה היה עוד דימום מקומי קצר. היום כשאני מסתכלת על הפין של בני מתחת לכיפה נוצרו שני בלונים שיוצרים מעין טבעת מתחת לכיפה, אחד מהם נפוח בצורה בולטת לעין ומאוד מאוד מטרידה אותי. האם זה נראה לך תקין? בכל אופן קבעתי תור לכירורג ילדים ד"ר דרגן בקופ"ח (שלמיטב ידיעתי הוא אינו מוהל), האם כירורג "רגיל" יוכל לחוות דעתו על הברית או שכדאי להגיע לייעוץ באופן פרטי? בכל מקרה אם הילד יצטרך תיקון לברית אני רוצה לעשות אותה בהקדם.

סליחה על האורך ותודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מזל טוב

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    06/12/2009

ורד שלום

קשה להתרשם מדבריך מהם 2 בלונים שיוצרים טבעת!!!!!

אני מציע לפנות לרופא מוהל או אורולוג ילדים מומחה אשר יחווה את דעתו.

בכל מקרה מוקדם מאוד לדבר על תיקון אם בכלל

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו