טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הסיבה היחידה שאני עושה ברית מילה זה בשביל שהילד שלי לא יהיה שונה מהחברים שלו ולא יהיה מקור ללעג (וגם בגלל שהמשפחה מכריחה אותי)...אני מעוניינת לעשות ברית מילה ביום יומיים שאחרי הלידה כל עוד אנחנו בבית החולים. האם יש לכך מניעה רפואית? (אני לא דתייה ולא אכפת לי מההלכה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברית מוקדמת מבחינה כירורגית יכולה להיות זהה לברית ביום השמיני, אבל, יש חשיבות רפואית לבדיקת צהבת בימים הראשונים, לוודא כי התינוק עולה במשקל -ואין בעיה רפואית אחרת שיכולה פעמים רבות להוות עיכוב בביצוע ברית מילה.
לפיכך אנני ממליץ על ברית מוקדמת
מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד