מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ משפחתייסמין10/04/2007
שלום,
המשפחה שלי לוחצת עלי לעשות ברית מילה לתינוק שלי....ואני אל עומדת בזה יותר. הבן שלי כבר בן חודש...ובהתחלה לא רצינו להטיל בו מום לחינם....אבל אני כבר לא יכולה יותר עם ההורים שלי ושלו - האם אפשר לעשות ברית רפואית גם אחרי חודש? האם אפשר לעשות אם זה בטקס באולם כדי שכולם יראו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ משפחתי
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון10/04/2007מזל טוב
ברגע שהתקבלה ההחלטה חשוב לבצע את ברית המילה מוקדם ככל האפשר.
יש אפשרות לבצע באולם הדבר נתון לשיקולכם.
באופן אישי אני מאמין שהורים שמתלבטים עם ההחלטה של ביצוע ברית המילה -רצוי לבצע במסגרת אינטימית-בית ,מרפאה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה להורים
ksenia18/04/2007כאלה- לא לבצע את הניתוח הזה.
תמיד אפשר לימול אבל להחזיר את העורלה אין אפשרות (לפחות לא את העורלה האמיתית).
לחץ משפחתי קיים בהרבה דברים, לצערי ההתנגדות לעיניין האי-מילה היא גדולה.
יש המון אפשרויות לקבל תמיכה ולהתיעץ עם אנשים שלא מלו.
הכי חשוב - אם אתם חושבים שזה הליך כירורגי מיותר לבן שלכם לזכור:
זה הילד שלכם, לא משנה מה אחרים חושבים\אומרים, אנחנו ההורים צריכים לעשות את מה שנכון
לדעתנו.
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תכנעי, העזרי באחרים
דר' זוסמן15/04/2007הרבה הורים שהחליטו לחסוך מילדיהם את כריתת העורלה, נלחצים ע"י חלק מבני משפחתם למול. הלחצים האלה דועכים מעצמם בכל המקרים בחלוף הזמן. רצוי מאוד להעזר בהורים שכבר חוו את זה. תוכלי לפנות לקהל (KAHAL.ORG) או לפורום מוותרים על ברית-מילה בתפוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)