מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח בגיל שנה לתיקון בריתהורים מהצפון16/10/2007
ד"ר ג'קסון שלום רב
כיום בנינו בן שנה. לאחר ריפוי מקום הברית שבוצעה במועדה ע"י מוהל בכיר ומנוסה, התברר שהאיחוי נעשה ע"י המוהל בצורה לא סימטרית. (זאת ע"פ מעקב ולדבריו של רופא אורולוג שנפגש עימנו). כלומר – העורלה, כפי הנראה, כווצה מעט יותר בצד שמאל מאשר בצד ימין לפני האיחוי וכתוצאה מכך היום ישנו סבוב של ראש הפין. הסיבוב מתבטא בכ- 90 מעלות בזמן רפיון ומתיישר בזמן זיקפה.
לדבריו של רופא פלסטיקאי שנפגש עימנו גם כן, אין בעיה רפואית כיום או בעתיד ואף לא קיימת בעיית השתנה וכדומה, כפי הנראה מדובר בעניין וויזואלי בלבד וקיימת האפשרות של ניתוח לתיקון המצב סביב גיל שנה, כלומר בימים אלו, אך הוא אינו ממליץ על ניתוח שכזה מפני שעלול להיות קשה בהרדמה מלאה ולצרכים קוסמטיים בלבד!
הילד נבדק אצל רופא נוסף, אורולוג מומחה ילדים, שטען דברים דומים, אך המליץ באופן חד משמעי לבצע את הניתוח המדובר ולאלתר.
כעת אנו יכולים לומר שהדעות המקצועיות לניתוח כזה הינן שונות בקיצוניותן.
שאלותינו :
1. האם אכן מדובר בעניין ויזואלי / קוסמטי בלבד?
2. האם ניתן לבצע ניתוח דומה גם בגילאים מאוחרים יותר? (נניח, בגיל בגרות והלאה..)
3. במידה ולא ינותח, מה ההשפעות או ההשלכות שיתכנו בעתיד מבחינת תפקוד פיזיולוגי / מיני או אחר ?
4. בתחום זה, דעתו של מי קובעת יותר, האם דעת הפלסטיקאי או האורולוג..?
בברכה, ההורים הטרודים והמודאגים מהצפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קוסמטי
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון22/10/2007להורים המודאגים
אני לא הייתי מבצע לבני תיקון שכזה.
המדובר בתיקון קוסמטי לחלוטין.
ישנם ילדים שנולדים עם סטית פין ימין /שמאל/ למעלה.. כל זמן שאין בעיה בהשתנה ובזמן זקפה הפין מתיישר אין אני מוצא הצדקה לנתח תינוק בשל כך.
אני בהחלט מסכים עם הפלסטיקאי שאין צורך בניתוח שכזה .אני גם מסכים עם האורולוג כי במידה ותחליטו לבצע !!!!! זאת יש לבצע מיד .
חסכו מילדיכם סבל מיותר.
החלטה נכונה
דר' ג'קסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום....
אסנת07/01/2008אנחנו עם בעיה דומה, אך הסטייה יותר קטנה
אודה לכם אם תוכלו לספר מה עשיתם בסופו של דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)