טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האמת כי האינטרנט מלא מאמרים אשר מדברים על חשיבות בריאותית לביצוע הליך המילה.
כיום הגישה השתנתה לענין מניעת האיידס ויותר מדברים על מניעת העברות מחלות בכלל,מניעת סרטן הפין לגבר מניעת העברת מחלות לאשה ועוד מצרף מספר עיתוני רפואה אשר בטוחני כי תמצא בהם ידע רב והפניות למקורות רבים
מציע לבדוק בעיתון :וול סטריו גו'רנל 5.7.2005 את מחקרם של מומחים מצרפת ודרום אפריקה בעיירה 'אורנג פארם'. מחקריו של ד"ר סת' ברקלי "מהיוזמה הבינלאומית למציאת חיסון לאיידס"
עיתון הרפואה כרך 146 חוב י"ב (דצמבר 2007) בעיתון זה תמצא הפניות רבות .
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר