מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בנובימול לפני ואחרי הבריתורד26/04/2010
שלום,
אודה לתשובות לשתי השאלות הבאות:
1. רציתי לשאול לגבי שימוש בנובימול בברית מילה.
המוהל ביקש לתת לתינוק 0.45 מ"ל נובימול, כשעה לפני הברית.
ובנוסף לתת 0.45 מ"ל נובימול, בכל 4 שעות, למשך היממה הראשונה שאחרי הברית.
זה בסדר???
זה מטריד אותי בעיקר לנוכח העובדה שמוהלים אחרים משתמשים באקמולי, ומבקשים לא לתת לפני הברית.
2. שאלה נוספת: בנוסף, המוהל ביקש שנביא אבקת דרמטול. האם השימוש בה ידוע, מוכר ובטוח?
יש לנו במשפחה הסטוריה של חוסר באינזים G-6PD. האם אני צריכה לוודא שאין לתינוק חוסר זה לפני השימוש?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובימול או אקמולי
ד``ר צבי שקולניק26/04/2010נובימול או אקמולי או וימול הן אותה תרופה ששמה האמיתי הוא פאראצטמול.
גם אני ממליץ על אקמולי לאחר הברית במידת הצורך.
אבל אין לשכוח, שלכל תרופה יש תופעות לואי (אפילו לאקמול), ולכן יש לחסוך במתן התרופה !!!
אבקת הדרמטול, אינה בשימושי, ולכן איני מכיר אותה בשימוש היום-יומי.
אין להשתמש בה בילדים הסובלים מחסר G6PD.
כל ילד שמשתחרר מבי"ח יש מידע אם הוא סובל מחסר באנזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)