מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה.רונה05/05/2010
שלום ד"ר ג'קסון.
לבני בן החמישה חודשים היתה הידבקות קלה. פניתי, לפי עצתך, למוהל. הוא זימן אותי אליו והפריד את ההידבקות במשיכה. רציתי לשאול:
1. האם זוהי שיטה מקובלת להפרדת הידבקות?
2. כיצד אוכל לדעת אם הוא עשה עבודה "טובה" ולא נחתך או נפגע איזשהו חלק (כאמא לבן ראשון, אין לי מקורות השואה...).
3. הוא נתן לי משחה בשם בפנטן פלוס ואמר לי למרוח אותה פעם ביום, בערב, אחרי המקלחת.
האם יש לך המלצות נוספות? (לגבי משחות, תדירות אמבטיות, ניקיון וכו')?
יש לי משחה לטוסיק "אינוטיול", האם כדאי למרוח אותה להרגעה?
תודה וסליחה על ה"הצפה", אני פשוט מודאגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון05/05/2010שלום אמא יקרה
שחרור ההדבקות מתבצע לרוב הינו ע"י הפרדה טכנית ידנית (חובה לראות את ראש הפין חשוף וגלוי) כפי שאני מניח שביצע המוהל.
כדי למנוע הדבקויות חוזרות יש לבצע אמבטיות חוזרות ולשמן 3 פעמים ביום למשך שבוע או למרוח ויטה מרפן 3 פעמים ביום.
חשוב להקפיד על ניקוי האזור על מנת למנוע הצטברות הפרשות ובייבי פסטה באזור.
לא ממליץ על משחה לטוסיק לאזור הברית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך! שאלת הבהרה קטנטנה...
רונה06/05/2010ד"ר ג'קסון,
אני רוצה להודות לך מקרב לב על הסיוע שנתת לי באמצעות הפורום כבר מתחילת גילוי ההידבקות. תודה על הנכונות לעזור ועל המענה המפורט והמהיר.
שאלה אחרונה (בע"ה) קטנה - האם הכוונה היא למרוח שמן תינוקות? והאם התכוונת כי בנוסף לכך למרוח בייבי פסטה? (למרות שמן ועליו פסטה?)
אודה לך על תשובתך.
תודה על הכל,
אמא (פחות לחוצה - בזכותך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון06/05/2010אני ממליץ להורים לטפטף שמן תינוקות על האזור . אין צורך במריחה של קרם כלשהוא על איזור המילה.
יום טוב.
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על הכל.
רונה06/05/2010ד"ר ג'קסון,
המון תודה על הסיוע. הילד הבא כבר יהנה מטיפולך המסור.
סוף שבוע נפלא,
אמא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום נפלא
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)