מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות - אנא לעזרתך. תודה.רונה10/05/2010
שלום ד"ר ג'קסון.
קראתי בפורום זה ובמקומות אחרים באינטרנט לגבי הידבקות עורלה ויצאתי מבולבלת לגמרי: אתה כותב שלרוב ההידבקות לא נפרדת מעצמה עם הזמן, ואף המלצת לאמא של תינוק בן כמה חוד' לא לחכות ולבצע הפרדה במיידי. לעומת זאת, בפורום שלך יש רופא שטוען בדיוק ההיפך, שלרוב ההידבקות נפרדת מעצמה עם הזמן, בעקבות זקפות. הרי מדובר בעובדה, אז מה נכון ולמה יש על זה חילוקי דעות?
בנוסף, ראיתי הנחייה שלך לחזור למוהל המבצע שיפריד הידבקות, וקולגה שלך (נדמה לי שמאותו פורום) אמר (בתשובה לשואל אחר) לא לפנות למוהל, אלא רק לרופא. אז גם כאן אני מבולבלת...
אנא עשה לי סדר בבלגאן...
תודה רבה,
רונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות לא מופרדת מעצמה.
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון10/05/2010רונה ערב טוב
גישתי היא שהדבקות יש להפריד וטוב מוקדם ככל האפשר.
יתכן כי ההדבקות תפרד מעצמה !!!!אך לא הייתי ממליץ להמתין.
גם המוהל המבצע יכול להפריד את ההדבקות ורצוי לחזור למבצע שיודע בדיוק מה עשה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן, תודה על תשובתך.
רונה10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד לשירותיכם.
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)