מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברית מילהאוקסנה15/10/2010
שלום,
אתמול בני עבר ברית מילה ע"י מוהל. נאמר לי למרוח משחה ויטה מורפן 3 פעמים ביום ויום למחרת, כלומר היום, להורד את התחבושת ולקלח.
אחרי הברית הוא בכה המון ובכי מר מאוד, התקשרנו למוהל והוא אמר לתת לו אקמולי. נתנו לו והוא באמת נרגע ונרדם. היום התחבושת נפלה לבד רק שהבעיה שחתיכה נדבקה סביב עטרה ואנחנו לא מצליחים להסיר. עשינו לו מקלחת וזה עדיין לא יוצא. רופאת ילדים אמרה לנו לשים כל כמה דקות את המשחה ויטה מורפן סביב התחבושת הדבוקה ואחרי שעה- שעתיים לעשות שוב אמבטיה ולנסות להוריד. אנחנו עדיין מנסים להוריד והמוהל אמר אתמול שהוא לא יגיע יום למחרת כדי לבדוק שהכל תקין כי הוא לא רואה שום צורך בכך (הברית עצמה באמת עברה בשקט ובלי שום בעיות). היום יום שישי ואין לנו עם מי לדבר ואני דיי אובדת עצות ולא יודעת איפה לקבור את עצמי, כי הזמן שבעלי מנסה להתקרב לאזור התינוק מתחיל לבכות ואם לא נוגעים בזה הוא לא בוכה, כלומר השתן לא צורב לו. השאלה שלי האם חתיכת בד הזאת שתקועה לו שם יכולה לגרום לזיהומים אם לא נצליח להוריד את התחבושת נחכה ליום ראשון למוהל?
האם זה מצב תקין בכלל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברית מילה - תגובה
ד``ר צבי שקולניק16/10/2010להערכתי לא מדובר בבד , כי אם בפיסת חומר שמשמש אותנו בחבישות מיוחדות.
אני חושב שלא ייגרם נזק אם הביקורת תהיה מחר בבוקר.
יש לעשות אמבטיה כרגיל ולמרוח את הויטה מרפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)