טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לבני יש g6pd אני לא גרה בארץ והרופא מוהל שבחרתי שיעשה את הברית לא ממש מכיר את מה שיש לבן שלי ואני יודעת שאם יש את זה אז אסור להשתמש בחומרים מסויימים האם תוכל להגיד לי באיזה חומר אליי להגיד לרופא לא להישתמש כי אני יודעת שזה יכול להיות מאוד מסוכן כי לאח שלי יש את זה וכשעשו לו ברית מילה לא השתמשו בחומר מסויים אודה לתשובתך כי אני ממש חוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חומר האילחוש שאני נוהג להמליץ עליו - משחת EMLA משחה שמרדימה את העור. ואח"כ אפשר להזריק מבלי שהתינוק מרגיש. החברה המייצרת את האמלה כותבת באזהרות, שילדים הסובלים - G6PD אין להשתמש באמלה. אמנם אין שום הגיון באזהרה, אבל בגלל שזו נכתבה בהוראות , יש לכבד את הכתוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר