מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריעהניקול24/10/2010
נכנסתי לפורום של אנשים שמתנגדים לברית מילה. קצת מפחיד מה שכותבים שם . אני בטרימסטר שני בהריון.
לי אישית חשוב לעשות ברית מילה מסיבה דתית . אני לא דתיה אבל זו מסורת חשובה ונראה לי שזה משהו מרכזי ביהדות. יש לי שתי שאלות:
א. הם טוענים , שהפריעה היא התפתחות מאוחרת של ברית המילה-מתקופת המתייוונים. האם אפשר לוותר על הפריעה הזו ועדיין הילד יהיה יהודי כשר?
ב. לטענתם יש בברית המילה , פגיעה בחיי המין - האם זה קשור ל"פריעה" הזו?
כאמור , כך או כך אני מתכוונת להביא את בני בבריתו של אברהם אבינו - אבל אם אפשר לצמצם סבל , או לעשות קצת אחרת - אני מעדיפה את זה
אם אפשר עוד שאלה , לא קשורה . אני עם שפעת כבר 4 ימים. עינים נוצצות , חוסר טעם בפה , וכאבי גרון. משתדלת להוריד חום בצורה טבעית . האם זה יכול חס וחלילה לפגוע בעובר ? (שבוע 15)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כחיולנית,אל תושפעי מהם.עשי ברית
רונית י24/10/2010כחילונית מציעה לך לא להקשיב להם, גם אני הגעתי היום שלא במתכוון לאתר ההוא. הזדעזעתי מה שכתבו שם ורואה בהם זרם חדש של אנטי ברית, זרם של אנשים הזויים כפי שיש בעוד תחומים, אסור להיות מושפע ממה שהם כותבים כי כך הם משיגים את מטרתם הלא נכונה.
עשי לו ברית כהלכה כפי שדורי דורות עשינו לבנינו ולראיה לכך גם נוצרים רבים נימולים שלא לדבר על מוסלמים שבתורתם גם נימולים, בחרי מוהל מצוין והיי מאושרת מאושרת ושהיה לך בשעה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב"ה אדאג שבני יעבור ברית
ניקול25/10/2010אני חד הורית , ופוחדת ,אבל מבחינתי אין שאלה בכלל - אני גם מקפידה לא לעבוד בשבת, אוכלת כשר בפסח , וצמה בכיפור. בקיצור , אני שייכת לרוב הדומם.
רק רציתי לדעת , אם יש אופציה אלטרנטיבית - ואם היא "כשרה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטב ידיעתי אין אופציה "כשרה" אחרת
רונית י.26/10/2010בע"ה כשתלדי בשעה טובה מן הסתם תעשי לו ברית, יכאב לתינוק כמו מליונים אחרים שבעולם,כמה ימים וזה עובר, הוא לא יזכור..חחחח...
הכי חשוב, בזמן כאב הצמידי אותו בחום לליבך.
היי מאושרת, הסירי כל דאגה מליבך בכל נושא ההריון, הלידה, הברית וכו...כי מבטיחה לך שהכל יהיה בסדר.מנסיון.
כל טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק לזה התכוונתי,אל תעמיסי על
רונית י.27/10/2010עצמך מתח ע"י קריאה,התעניינות יתר או "טיפים" מאנשים.
תתנתקי לגמרי ממחשבות ודאגות הכרוכות בהריון.
פשוט.....תהני מההריון!!!
ושיהיה לך בשעה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)