ברית רפואית לתינוק לא יהודי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברית רפואית לתינוק לא יהודי
    אמא של תינוק
    22/04/2007

שלום!
    אני לא יהודיה, שוקלת לעבור גיור, אבל לא כרגע. נולד לנו תינוק ואנחנו רוצים לעשות ברית כירורגית, בשלב זה, עד שאני אתגייר ואז נשלים את התהליך ההלכתי.
    <אני מכירה אנשים שעשו ברית לתינוקות לא יהודים בלי להודיע למוהל על כך, מבחינתנו זו לא אופציה.>
    הסיבה שאנחנו רוצים לעשות את הניתוח של ברית עכשיו, שהוא קטן, היא להקטין את הטראומה הפיזית.
    מה האופציות שלנו?
    בתודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברית רפואית

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    22/04/2007

מזל טוב

ברית לתינוק לא יהודי הינה הליך כירורגי כמו ברית מילה רגיל רק בלי הטכס ההלכתי.

הורים אשר לא אמרו למוהל כי התינוק לא יהודי לא חסכו מהתינוק ומעצמם דבר רק מלבד העובדה כי גרמו למוהל לומר ברכות סתם.

בסיום תהליך הגיור יש לעבור פעולה מינורית כדי להכשיר את הברית.

אני בהחלט מסכים כי במידה ותהליך הגיור יקח זמן ממושך לבצע את ההליך הכירורגי קודם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושבת שלום!

אמא של תינוק
    11/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו