מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהום בדרכי שתן לאחר ברית ודלקת קרוגליה24/11/2010
שלום.
מלנו את הבן שלנו בגיל 8 ימים. מל אותו רופא כירוג לב-ריאות אדם עם נסיון של 100 בריתות בלי אף סיבוך. מיד אחרי הברית הוא לא בכה, אבל בערב לא הפסיק לבכות וגם בבוקר למחורת. אנחנו חשבנו שהוא בוכה בגלל כאבי הברית וניסינו להרגיע. יום למחורת ניסינו להשיג את המוהל אבל הוא היה בניתוח ולא ענה לנו עד השעה 16:00 כאשר הברית התקיימה יום לפני כן באותה שעה. כלומר, עברו 24 שעות בלי החלפת תחבושת. ואפילו למעלה מזה עד שפגשנו אותו בשעה 18:30 הוא החליף את התחבושת ואמר שהכל בסדר מבחינתו. הברית מוצלחת ונתן הנחיות להמשך. אמרתי לו שהילד לא מפסיק לצרוח ושעלה לו החום מעל 38.5 ונתתי לו אקמול. הוא אמר שרק אם החום יעלה שוב מעל 38.5 ניקח אותו לבי"ח וזאת היתה טעות הוא היה צריך להפנות אותנו מיידית לבי"ח. שהינו עם התינוק הצורח שלנו עוד לילה בבית ובינתיים מצבו החמיר
. בבוקר היה לו חום גבוה ונסענו איתו למיון. שם עשו בדיקות וגילו חיידק אי-קולי בדרכי השתן ונוזל עמוד השדרה היה דלקתי (850 תאים) אושפזנו בטיפול נמרץ ובדקו את התרבית של הדם והCSF רק לאחר כמה ימים חזרו תשובות עקרות וברוך ה' לא צמח חיידק לא בדם ולא בCSF אבל זיהום בשתן היה ודלקת קרום המוח הייתה(לא חיידקית)
יש איזשהי הרחבה כתוצאה מהזיהום בדרכי השתן והרופאים לא יכולים להבטיח לי כלום לגבי אם הייתה פגיעה ואיזו פגיעה במוח בגלל דלקת קרום המוח. הם אמרו שאני אגדל את הילד ולפי ההתפתחות שלו אני אדע. עכשיו אני במתח עצום. כל הזמן מחפשת אישורים לזה שהילד שלי בסדר והמוהל הלך לדרכו.
רציתי לשאול האם הכל באשת המוהל? האם הזיהום הוא בגלל הרשלנות שלו? בבי"ח אמרו לי שהרבה פעמים התפרצות חיידק מעודדת התפרצות וירוס וההפך . כלומר גם דלקת קרום המוח קשורה לזיהום החיידקי כתוצאה מהברית. האם אני יכולה לתבוע את המוהל במצב כזה? איך יכולתי למנוע את הזיהום?
גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בדרכי שתן לאחר ברית ודלקת קרו -
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון02/12/2010גליה שלום
לצערי לא אוכל לסייע- יש לפנות למומחה בענין זה.
בברכה
חג אורים שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)