תוצאה של הברית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאה של הברית
    אוקסנה
    07/12/2010

שלום,
    בני בן חודשיים.. ושמתי לב שאחרי הברית נשאר לו נפיחות סביב העטרה וזה רק בחלק הפנימי כביכול.. לא כואב לו... עושה פיפי כרגיל. אתמול הייתי אצל רופאת ילדים והראתי לה את זה והיא אמרה שחתכו לו יותר מידי למעלה וקצת מידי בחלק הפנימי וזאת התוצאה כביכול עודף של עור שנראה כמו גוש. היא אמרה שעם הזמן זה ימתך ושאין לי מה לדאוג.
    הבעיה שאני כן דואגת, קראתי הרבה מאמרים על הנושא ואומרים שם שתיהיה בעיה בזיקפה שזה יכאב מאוד, בעיה בשופכה... ובאמת שאני מוטרדת. מה ניתן לעשות בנושא?? האם זה באמת כזה נורא? או שאני מגזימה?
    אודה לתשובתך המהירה.
    נ.ב- צירפתי תמונה של איך שזה נראה... מקווה שהתמונה מספיק מובנת כי זה תצלום הכי טוב שיכולתי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאה של הברית

הוספת תגובה

• מוקדם מידי לכל אבחנה-נראה תקין

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    07/12/2010

אוקסנה שלום ומזל טוב

קשה מאוד להתרשם מהתמונה,בכל מקרה אי- סימטריה מאוד שכיחה ולא מעידה על ברית לא תקינה,דרך אגב האיסימטריה יכולה להשתנות מצד אחד לצד השני .

בברכה
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אוקסנה
    07/12/2010

תודה רבה על תשובתך דוקטור
    אבל לא מדובר פה על משהו שהוא סימטרי או לא, אלה על נפיחות. והנפיחות הזאת מדאיגה אותי. אם עוד מוקדם לדעת.. אז מתי כן לקחת אותו לבדיקה אצל אורולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

ד``ר צבי שקולניק
    07/12/2010

בהמשך לתשובתו של ד"ר ג'קסון. (כשותפו לניהול הפורום)
    עד כמה שאפשר להתרשם מהתמונה, מדובר בהתנפחות של הרקמה בחלק התחתון של כיפת הפין.
    נפיחות זאת, מופיעה בדר"כ כחודש לאחר הברית, ומבטאת תהליך של ריפוי (יתר)
    וכפי שהיא מופיעה, כך היא גם נעלמת, ללא צורך של טיפול.
    (כל זאת בהסתייגות של אבחנה מהתמונה)
    מאחל לכם כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה לכם!!!!!

אוקסנה
    08/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בהמשך להתכתבות זו...

אוקסנה
    15/12/2010

שלום,
    אחרי שאתם הרופאים בפורום זה אמרתם לי שזה נראה תקין, אחרי שאחות בטיפת חלב אמרה לי שזה בסדר, ואחרי שאתמול רופאת ילדים ראתה ואמרה שזה גם בסדר, אני חושבת שהגיע הזמן להירגע קצת :)
    רק שיש לי שאלה אחרונה בנושא שלא שאלתי.. קורה לפעמים שאני שמה לב שהכיפה נהיית כחלחלה. לפעמים אני חושבת אולי בגלל שקר לילד, אבל כשאני בודקת, הידיים והאף והגוף חמים.
    ממה זה נובע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעה רפואית ידועה-לא ברורה אך תקינ

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    16/12/2010

אוקסנה שלום

אכן שינוי צבע הפין יכול לעורר חשש ,אך הינו תקין ולא ידוע הסבר מדוע מופיע ,-אך כמו שמופיע כך נעלם.לעיתים בולט יותר בשינויי מזג האוויר.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על התשובה, הרגעת אותי!

אוקסנה
    16/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכחלה של העטרה

איתן
    27/02/2011

פעם ראשונה שנכנסתי לפורום זה וראיתי את השאלה הזאת והחלטתי לענות לה מנסיוני.
    הכחלה של העטרה מופיעה גם בגיל גדול יותר ואפילו של כמה שנים. אצל תינוק היא שכיחה יותר בגלל שהוא כל הזמן עם טיטול. כאשר הטיטול ספוג בשתן הרבה זמן וכבר הספיק להתקרר, הוא מקרר את העטרה שהיא בשר ולא עור, (וזה קצת כמו שהשפתיים מכחילות אצל מי שנמצא הרבה זמן בקור). למעשה עם החלפת הטיטול הרטוב ליבש המקום חוזר ומתחמם והצבע הורוד הרגיל חוזר לקדמותו.
    אם יש למישהו רעיון נוסף בקשר לכך אשמח לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ג'קסון צודק

זאב שנקמן
    18/12/2010

שלום.
    ראיתי את התמונה. אני מסכים עם ד"ר ג'קסון, מוהל ותיק ומוערך. עתיד הנפיחות הזאת לרדת במשך שבועות עד חודשים אחרי הברית.
    לפני כחודש העניין עלה בדיון בכנס מוהלים מטעם איגוד המוהלים והדעה האחידה של כל 12 המוהלים שישבו סביב אחד השולחנות היתה שאין לנפיחות הזאת משמעות והיא תצטמם מאליה. קפל העור שישאר שם ימתח כשהפעוט יגדל מעבר לגיל 2-3 שנים ויעלם חלקית או סיפית. גם אם ישאר קפל עור כלשהו הוא עתיד להעלם סופית בתחילת גיל ההתבגרות. אין לדעתי שום קשר בין הנפיחות לבין תפקודי האיבר בעתיד הקרוב או הרחוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו