מי יכול להמליץ לי על אולם ל200 איש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי יכול להמליץ לי על אולם ל200 איש
    עודד
    10/01/2011

מחפש דחוף אולם לברית באזור ראשלצ מישהו מכיר משהו נחמד ולא יקר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ונצייה ארועים אולם מהממם אני חגגתי

נטלי אבן צור
    11/01/2011

אולמי ונצייה בראשל"צ מקום איכותי ומהממם.
    לפני כחודש חגגתי לבני הבכור, ארוע ברית בונצייה נהננו מאוד,וכמו כן גם האורחים.
    האוירה קסומה,האוכל מדהים השרות היה מעולה.
    אין מילים ממליצה בחום!!!
    ונציה ארועים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאכזבתי מאוד

ירון
    09/04/2011

חגגתי לבני הבכור, ארוע ברית בונצייה לפני 8 חודשים. ולא קיבלתי תמונות ולא ווידאו, בטענה שהצלם לא בסדר והוא מפשל להם, הצלם הוא מטעמם ומאוד מומלץ על ידם, ופתאום הוא בעייתי ?. אחרי האירוע משחקים איתי פינגפונג , לא עונים לטלפון, לא מוכנים לשלם פיצוי, מדברים בגסות לאחר שקיבלו את הכסף.ממש ממש אכזבה.
    לא מומלץ גם להזמין בר וינאי - בושה למנות שנתנו, דוגמיות שלא הספיקו לאורחים בבר היה ענבים משופדים עם אבטיח כמה פסיפלורות וכוסיות קטנות של פרישייק .את המנה של המתוקים סוכם להגיש לכל שולחן והגישו את המתוקים על צלוחיות קטנות בבר וינאי , גם במנות העיקריות הייתה תקלה, הזמנו סטייק וקיבלנו אסאדו לא טעים שהאורחים רוב מי שביקש אסאדו, השאיר.
    בקיצור אכזבה אחת גדולה, "תודה" לוונצייה שהרסו לי ארוע וזיכרונות שלא יחזרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו