מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנתיים וחמישה מרביצה לאחותה בת שאסנת11/07/2011
הי,
שמי אסנת . יש לי שתי בנות גאיה בת שנתיים וחמישה חודשים ומאי בת שנה וחודשיים.
בחודשים האחרונים גאיה החלה להרביץ למאי בכל הזדמנות ולפעמים אף ללא סיבה. מיותר לציין שהעניין מטריד אותנו מאד . בשל גילה הצעיר ולאור הסיבה העיקרית לעניין הקנאה כמובן אין אנו יודעים כיצד להתמודד עם הנושא מעבר למה שכבר עשינו. סיבת הקינאה ברורה ובנוסף, הגיל שלהבנתי מהגננת זה קורה בין הילדים בגן אז היא למדה ( גל שנתיים המדובר) בתחילה הסברנו לה יפה שלא מכים ושזה לא נעים אסור וכ"ו.. אח"כ דיברנו בקול תקף וכועס התעלמתי למספר דק' אמרתי לה שאני כועסת ואני לא חברה ( אבל כמובן שלאורך זמן זה לא תופס ) לבסוף, תפסתי אותה בידה קצת והובלתי אותה לחדר ל"הרגע " קארתי לזה להרגע מאחר ואני לא בעד השימוש במילה עונש וגם לא רוצה ליצור מצב שהחדר יהווה כמקום לעונש . זה פוגע בה שכולם יחד והיא לא והיא מתחילה לבכות ( יש לציין שלא יוצאת משם לבדה ) כמובן לאחר מספר רגעים אני חוזרת מסבירה לה שלא מתנהגים כך. היא מבינה טוב מאד וחוזרת ואומרת " לא מרביצים למאי , לא הולכים לגינה , " ומבינה את המשמעות רק שדקותיים אחרי שמחבקת ונותנת נשיקה למאי חוזרת על עצמה. מה עושים?? אני מפחדת שלא יהיו חברות ושזה לא יעבור..אשמח לתשובה מהירה.
שאלה נוספת, לא קשורה לעניין, צחצןח שיניים איך מקנים הרגל בהתחלה התלהבה ורצתה לצחצח לבד " ניסיתי את כל הגירויים האפשריים ועת לא מוכנה.
אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנתיים וחמישה מרביצה לאחותה בת ש - תגובה
דבי גרוס דולב12/07/2011הי אסנת
פורום זה עוסק בהתפתחות מוטורית ולכן לא אוכל לעזור לצערי. אנא נסי בפורום התנהגותי כלשהו.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)