האם התינוק מתפתח מהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם התינוק מתפתח מהר
    לינה
    10/04/2017

שלום רב
    חייבת לפתוח ולהגיד שעד עכשיו דיי הייתי מרוצה מהילד אבל במקביל גם נדלקה לי נורה אדומה.. בני בן 4.5 חודשים. מתהפך מגיל חודשיים, שוכב על הבטן חופשי עושה ציר מלא ומשחק בצעצועים תוך כדי ובימים האחרונים התחיל לזחול זחילת גחון , מנסה לעלות על 6 ועולה על 4. אני אשמח לדעת אם זה סביר או לא.. בנוסף יש לו יד קופצת בעיקר שהוא עצבני . רופאת הילדים אבחנה ג׳יטירינג אך עדיין הנושא נמצא בבירור (מלחים בדם תקינים, אולטראסאונד מוח תקין, חודש הבא בדיקת נוירולוג). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם התינוק מתפתח מהר

הוספת תגובה

• התפתחות מהירה

נירה מירון
    12/04/2017

הי
    התפתחות מהירה מדי עשויה להעיד לעיתים על קושי בוויסות חושי.
    כיצד שנתו של התינוק? ביום ובלילה, והאם הוא נינוח או מרבה לבכות ומתרגז בקלות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה להתפתחות מהירה

ליבי
    12/04/2017

ישן 2-3 ביום בכל פעם בין שעה לשעתיים
    ובלילה ישן 8 שעות רצוף
    לעיתים מתעורר למוצץ ועכשיו אני מרגישה שההתפתחות
    קצת מפריעה לו לשנת לילה כי הוא כל הזמן זז
    מה זה בעיה בויסות חושי? האם ניתן/צריך לטפל? יכול להשליך על משהו בעתיד?
    בעקרון הוא תינוק דיי רגוע , בוכה מידי פעם אבל בעיקר לתשומת לב. מאד אוהב להיות ערום ובמקלחת בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו