מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם התינוק מתפתח מהרלינה10/04/2017
שלום רב
חייבת לפתוח ולהגיד שעד עכשיו דיי הייתי מרוצה מהילד אבל במקביל גם נדלקה לי נורה אדומה.. בני בן 4.5 חודשים. מתהפך מגיל חודשיים, שוכב על הבטן חופשי עושה ציר מלא ומשחק בצעצועים תוך כדי ובימים האחרונים התחיל לזחול זחילת גחון , מנסה לעלות על 6 ועולה על 4. אני אשמח לדעת אם זה סביר או לא.. בנוסף יש לו יד קופצת בעיקר שהוא עצבני . רופאת הילדים אבחנה ג׳יטירינג אך עדיין הנושא נמצא בבירור (מלחים בדם תקינים, אולטראסאונד מוח תקין, חודש הבא בדיקת נוירולוג). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות מהירה
נירה מירון12/04/2017הי
התפתחות מהירה מדי עשויה להעיד לעיתים על קושי בוויסות חושי.
כיצד שנתו של התינוק? ביום ובלילה, והאם הוא נינוח או מרבה לבכות ומתרגז בקלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה להתפתחות מהירה
ליבי12/04/2017ישן 2-3 ביום בכל פעם בין שעה לשעתיים
ובלילה ישן 8 שעות רצוף
לעיתים מתעורר למוצץ ועכשיו אני מרגישה שההתפתחות
קצת מפריעה לו לשנת לילה כי הוא כל הזמן זז
מה זה בעיה בויסות חושי? האם ניתן/צריך לטפל? יכול להשליך על משהו בעתיד?
בעקרון הוא תינוק דיי רגוע , בוכה מידי פעם אבל בעיקר לתשומת לב. מאד אוהב להיות ערום ובמקלחת בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)