מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 1.2 פתאום לא מוכן שאקריא לו ספרמיטל22/07/2011
הי, בני בן 1.2 בתחיל ללכת לפני שבועיים
מאז (לא יודעת אם זה קשור) הוא פתאום לא מוכן בשום שעה לקרוא ספר.
לפני זה בבוקר או אח"צ הינו קוראים ספרים קצרים עם תמונות והוא היה מתלהב ורוצה שאקריא לו.
פתאום כאילו משהו התהפך לו ואני לא מצליחה לשבת איתו לקרוא ספר אחד.
הוא סוגר לי אותו ומנסה ללכת ממנו.
ניסיתי בכל מני שעות ביום ודרכים.
האם יש מקום לדאגה? האם זה מראה על איזה בעיה בקשב פתאום?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 1.2 פתאום לא מוכן שאקריא לו ספר - תגובה
ליאת קופיט23/07/2011הי מיטל,
ככל שתינוק מתפתח מבחינה מוטורית הוא סקרן יותר לגבי היכולות שלו, לכן אם נקשר זאת לישבת קריאה בספר, יכול מאוד להיות שכרגע בתקופה הקרובה מעניין את בנך יותר להתרוצץ, לחקור ולחפש וזה בסדר גמור מכיוון שהחל ללכת לבדו רק לאחרונה...המשיכי לנסות לקרוא לו, הוא רגיל לכך וגם נהנה (מדברייך) אני בטוחה שזה יחזור לבד והוא יתיישב לידך בסבלנות וימתין שתקראי /תדפדפי איתו בספרים.
בברכה,
ליאת קופיט-מדריכת התפתחות תינוקות מוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)