תינוק נולד במשקל גדול בלי עין הרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק נולד במשקל גדול בלי עין הרע
    סאלי
    13/09/2011

בני נולד 4.400 וכיום בן שבעה חודשים בדיוק היינו בטיפת חלב
    משקלו 11,800
    וגובהו 73 הרופאה אמרה שצריך להוריד את את כמות הבקבוקים לשלושה בקבוקים ביום בלבד,ברצוני לספר שהוא אוכל פירות וגם ארוחת צהריים אוכל מוצק כמובן
    מה עליי לעשות היא אמרה שעל פי האחוזון הוא עלה מאז לידתו
    מה עושים אני עובדת עצות כל הזמן אומרים הוא שמן זה משגע אותנו מאוד למרות שאני יודעת שברגע שהוא יצמיח שיניים ויתחיל לזחול הוא יוציא המון אנרגיה לא שעכשיו הוא לא מוציא המון על הבטן משחק מוחה כפיים אפילו צמחה שן אחת הכל תקין אבל לגבי המשקל אשמח באם תכוונו אותי ,וגם לגבי זה שהוא מתעורר בלילה ורעב אז אני מביאה לו מים לפעמים הוא צורח מביאים שוב מים ושוב מים עד שהיא אפשר ומביאים בקבוק 180 מ"ל
    הדריכו אותי אשמח מאוד
    ואנשים שוכחים שהוא שקל עוד בלידתו משקל גדול אז הוא אמור רק לעלות ולא לרדת לתינוק לא עושים דיאטות יש לציין שגם ביתי בת החמש נולדה במשקל גדול 3,720 בגלל שהיא ילדה ולא ילד הבנתי שבנים שוקלים יותר מבנות האם זה נכון
    טוב המון שאלות בדקה אחת סורי אפילו בשעה כזאת אני לא ישנה ועם המון הרהורים לגבי תינוקינו המתוק סאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק נולד במשקל גדול בלי עין הרע - תגובה

דבי גרוס דולב
    14/09/2011

הי סאלי
    פורום זה עוסק בהתפתחות מוטורית של תינוקות ולכן לא אוכל לענות לשאלותייך, אנא נסי בפורום תזונת תינוקות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו