תמי 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמי 4
    שלי
    06/10/2011

יש לי תינוקת בת שנה ורציתי לדעת
    ממתי אפשר לתת מים מתמי 4 לא מורתחים? מים פושרים?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמי 4

הוספת תגובה

• תמי 4 - תגובה

דבי גרוס דולב
    08/10/2011

הי שלי
    פורום זה אינו עוסק בנושאים אלה, אנא נסי בפורום תזונת תינוקות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוחה שכדאי לקנות תמי 4

נעמה שוורץ
    09/10/2011

היי,
    אני לא ממליצה בכלל על תמי 4. גם באמת בגלל שהוא לא מגיע לטמפרטורה של 100 מעלות, אבל בעיקר בגלל שזה בעצם מים רגילים מהברז רק ללא הכלור. כל מה שסנן הפחם מסנן זה את הכלור מהמים אבל לא באמת מנקה אותם מחומרים אחרים. קשה היום מאוד לדעת מה באמת איכות מי הברז שבאזורך, זה משתנה ממקום למקום ויש לא מעט ליקויים במערכת המים של המוביל הארצי. תמי 3, בכל אופן לא באמת יעיל בשיפור איכות מי הברז, ואם את שואלת לדעתי, עדיף מים מינרלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמי 4 שירות

שירות תמי 4
    09/10/2011

שלום נעמה,

המים במיכל המים החמים בברים של תמי 4 מגיעים לנקודת רתיחה, בדומה לפעולת קומקום חשמלי. ההצהרות במדריך הלקוח מתייחסות לטמפרטורת המים החמים ביציאה מהמיכל.לגבי מתן מים לתינוקות עד גיל שנה, אנו ממליצים לך להתייעץ עם משרד הבריאות או טיפת חלב בנושא, הם בעלי הסמכות להדריך הורים לתינוקות. תמי 4 כפופה להנחיות משרד הבריאות ופועלת בהתאם.
    איכות המים בישראל היא טובה ועומדת בדרישות המחמירות של "תקנות בריאות העם למי שתייה". ספקי המים בפיקוח משרד הבריאות נדרשים לעמוד בתקנות אלו ובמקרה שנמצאת חריגה הבאר נסגרת, כך שאנו שותים מים מפוקחים מבוקרים ואיכותיים.
    מכשירי תמי 4 לגביהם שאלת עומדים בדרישות ובתקנים המחמירים שנדרשים לצורך כך, כגון תקן 1505 לקטגוריות של סינון וטיהור ומסנן חלקיקים כגון חול אבנים וכדומה וגם סינון כימי (לספיחת הכלור, חומריים כימיים וטעמי לוואי). טיהור נוסף נעשה באמצעות מנורת UV לקטילת חיידקים (משמעות הדבר היא שהמים נקיים מחיידקים(.
    ניתן לפנות לאתר משרד הבריאות לצורך קבלת פרטים רשמיים נוספים בנוגע לתקנים השונים ולאיכות מי השתיה.

בברכה,

ליאת, שירות תמי 4

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו