מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 10 חודשים עדיין מתעוררמיטל23/01/2008
בני בן 10 חודשים ועדיין מתעורר בלילה לפחות פעמיים. כאשר הוא מתעורר אני מניקה אותו ומחזירה אותו למיטה, לעיתים אף מרימה ומרדימה בשנית ובשלישית.
אני חוששת להפסיק להניק בלילה היות ויתכן כי הוא רעב (יונק במשך כ-15דקות). אציין כי הוא במשקל נמוך (אחוזון חמישי).
מה עלי לעשות על מנת להקנות לו שינה רצופה ומלאה בלילה?
האם גמילה מהנקה יכולה לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למיטל
דבי גרוס דולב24/01/2008בוקר טוב מיטל
מוכר וידוע הוא כי תינוקות יונקים מרבים להתעורר בלילה. הצורך לקירבה ולמגע לפעמים מהווה סיבה להתעוררויות לצד הרעב.
אני האחרונה שאמליץ לך להפסיק להניק ובכלל אף אחד לא יכול להבטיח שזה מה שיגרום לשינוי.
כשתיהי בטוחה שהוא אינו מתעורר בגלל רעב יהיה מקום לנסות ולהקנות הרגלי שינה אחרים כמו-
לא להרים אותו מהמיטה כשמתעורר, לתת לאבא לטפל בו בשעות הלילה וכו.
בנתיים, כשאת עדיין מרגישה שמדובר ברעב וכשאת עדיין רוצה להמשיך להניק, אין הרבה שאפשר לעשות ולזכור שזו תקופה ושזה ישתנה
ובנתיים, שיהיו לילות טובים..
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקת לילה
שירי קאשי24/01/2008הי מיטל,
לגבי כמות המזון שבנך יונק ומספר הפעמים ביום את צריכה להתייעץ עם אחות טיפת חלב או עם יועצת הנקה. מה שאני יכולה להוסיף לך שתינוק יכול למצוץ את הפטמה זמן רב גם ללא צורך באוכל כיוון שרפלקס היניקה מאפשר זאת. נסי לשים לב האם הוא באמת אוכל או שהוא רק מוצץ. מעבר לכך התייעצי עם גורם מוסמך לגבי תזונתו.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)