בן 10 חודשים עדיין מתעורר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 10 חודשים עדיין מתעורר
    מיטל
    23/01/2008

בני בן 10 חודשים ועדיין מתעורר בלילה לפחות פעמיים. כאשר הוא מתעורר אני מניקה אותו ומחזירה אותו למיטה, לעיתים אף מרימה ומרדימה בשנית ובשלישית.
    אני חוששת להפסיק להניק בלילה היות ויתכן כי הוא רעב (יונק במשך כ-15דקות). אציין כי הוא במשקל נמוך (אחוזון חמישי).
    מה עלי לעשות על מנת להקנות לו שינה רצופה ומלאה בלילה?
    האם גמילה מהנקה יכולה לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 10 חודשים עדיין מתעורר

הוספת תגובה

• תגובה למיטל

דבי גרוס דולב
    24/01/2008

בוקר טוב מיטל
    מוכר וידוע הוא כי תינוקות יונקים מרבים להתעורר בלילה. הצורך לקירבה ולמגע לפעמים מהווה סיבה להתעוררויות לצד הרעב.
    אני האחרונה שאמליץ לך להפסיק להניק ובכלל אף אחד לא יכול להבטיח שזה מה שיגרום לשינוי.
    כשתיהי בטוחה שהוא אינו מתעורר בגלל רעב יהיה מקום לנסות ולהקנות הרגלי שינה אחרים כמו-
    לא להרים אותו מהמיטה כשמתעורר, לתת לאבא לטפל בו בשעות הלילה וכו.
    בנתיים, כשאת עדיין מרגישה שמדובר ברעב וכשאת עדיין רוצה להמשיך להניק, אין הרבה שאפשר לעשות ולזכור שזו תקופה ושזה ישתנה
    ובנתיים, שיהיו לילות טובים..
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקת לילה

שירי קאשי
    24/01/2008

הי מיטל,
    לגבי כמות המזון שבנך יונק ומספר הפעמים ביום את צריכה להתייעץ עם אחות טיפת חלב או עם יועצת הנקה. מה שאני יכולה להוסיף לך שתינוק יכול למצוץ את הפטמה זמן רב גם ללא צורך באוכל כיוון שרפלקס היניקה מאפשר זאת. נסי לשים לב האם הוא באמת אוכל או שהוא רק מוצץ. מעבר לכך התייעצי עם גורם מוסמך לגבי תזונתו.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו