מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התינוקת שלי נפלה על הראשנון16/10/2011
אתמול בבוקר , ברגע של רשלנות מטופשת מצדי , התינוקת שלי נפלה ממיטה זוגית על הראש. (אני אף פעם לא משאירה אותה לבד על מיטה , אבל התארחתי אצל אחותי . התינוקת ישנה על ידי על המיטה, ובבוקר נרדמתי , והיא התקדמה לקצה המיטה ונפלה)
יש לה פנס בעין!
בדקנו את גודל האישונים והכל בסדר . אחותי אמרה שאין צורך לקחת לבית החולים. משך היום (היתה שבת) היא היא היתה קצת יותר עצבנית מהרגיל , ובכתה .
היום בעודי כותבת את הדברים , היא ישנה כבר שעתיים וחצי. זה לא קורה לה אף פעם. היא ישנה לרוב חצי שעה בבוקר ועוד חצי שעה בצהרים , ואת כל הלילה משבע בערב עד 3 -6 בבוקר..
האם כדאי לראות רופא?
אני כרגע לא מעירה אותה .
האם להשכיב אותה מאוחר מהרגיל ? (לרוב הולכת לישון בסביבות 7)
היא תהיה בת חצי שנה עוד שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף לרופא!
א.16/10/2011דחוף לראות רופא! לשלול פגיעה בבסיס גולגולת!
!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול לחכות עד מחר בבוקר?
נון16/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתינוקת שלי נפלה על הראש - תגובה
דבי גרוס דולב16/10/2011הי נון
שאלות כאלה יש להפנות לרופא ילדים.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)