מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לנסוע לחול ללא התינוקענת22/10/2011
שלום
אני ובעלי רוצים מאוד לעשות טיול ביוני למשך שבעה ימים. (קיצרתי את הטיול כמה שאפשר והמינימום הוא שבעה ימים).
המועד של הטיול חשוב כי לאחר מכן אנחנו רוצים שוב להכנס להריון. (ואז שוב לא נוכל לטוס למשך שנתיים לפחות).
הילד שלנו יהיה בזמן הטיול בין שנה ושבעה חודשים. בזמן הטיול הוא יהיה אצל ההורים של בעלי ואצל ההורים שלי. הוא רגיל לשהות אצלהם ולהיות איתם מאז שנולד. גם היום הוא נשאר שם המון ונהנה בחברתם.
קשה לי להעריך איך תהיה התגובה שלו בעוד כחצי שנה. אני מניחה שהוא יותר ידבר ויגיב על מה שמתרחש סביבו ולכן מפחדת שיפריע לו יותר שנסענו. (היום לדוגמה ממש לא מפריע לו כשאני שמה אותו אצל סבא וסבתא והולכת, הוא בכלל לא בוכה או עושה תנועת מחאה)
מה דעתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ענת22/10/2011אני רוצה להוסיף שהילד נמצא אצל מטפלת אישית שגם אליה הוא קשור ואוהב אותה. כך שבבקרים הוא נמצא אצלה ובצהריים סבא וסבתא יאספו אותו. סה"כ השגרת יום שלו תשמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנסוע לחול ללא התינוק - תגובה
דבי גרוס דולב22/10/2011הי נעה
לצערי לא אוכל ליעץ לך מפני שזה לא מתחום עיסוקי, נסי להפנות את שאלתך לפורום פסיכולוגיה התפתחותית.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההתערבות
יעל23/10/2011סליחה על ההתערבות, אני לא מהצוות אבל יש לי כמה ילדים ואני גם קלינאית תקשורת. אנחנו עשינו את זה כמה פעמים ולא קרה כלום. כשחזרנו לקח לבת שלנו קצת זמן להתרגל, וקבלת הפנים לא היתה הכי שמחה בעולם (היא העדיפה את סבתא.) אבל זה עבר תוך מקסימום יום, ואנחנו הרווחנו זוגיות בריאה וטיול בחו"ל. ילד מאושר = הורים מאושרים. חסל סדר יסורי מצפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)