מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מסכימה שיתקרבו אלייהאורית31/10/2011
שלום
ביתי בת שנה ושמונה חודשים,נמצאת בבוקר במסגרת של מעון .
בעיה קטנה שמציקה לי היא שביתי לא מסכימה לשחק עם ילדים אחרים במעון וכן לא מסכימה שיתקרבו לטריטוריה שלה .המטפלות בגן טוענות שהיא לא מוכנה שאף אחד יתקרב אלייה ,כשמישהו מיתקרב אלייה היא מיד בוכה והיא כמעט כל הזמן צמודה אליהן.
חשוב לי לציין שכשאנו הולכים לסבים ולסבתות שלה והיא נפגשת שם עם בני דודים שלה ,המצב הוא שונה-היא כן מסכימה שיתקרבו אלייה .
למרות זאת שאני הולכת איתה למקומות ציבורים כגון גן שעשועים,ג'ימבורי וכו' ,אני באמת שמה לב שהיא לא מעוניינת בקירבתו של אף ילד.
חשוב לי גם לציין שזו לא השנה הראשונה שלה במעון.היא במעון מגיל שנה .
האם הדבר תקין?האם יש משהו שעלינו לעשות על מנת לגרום לה להיפתח יותר?
המטפלת במעון אמרה לי שהיא לא ניתקלה בסיטואציה כזו.
אשמח לתשובתכן,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסכימה שיתקרבו אלייה - תגובה
דבי גרוס דולב31/10/2011הי אורית
קשה לי לענות לך מכיוון שאינני עוסקת בתחומי ההתנהגות. נסי להתיעץ בפורום של פסיכולוגית התפתחותית.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסכימה שיתקרבו אליה
אורית02/11/2011טוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)