מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה עצלניתיפעת11/11/2011
הייי דבי
יש לי ילדה בת 7 חודשיים וקצת
היא לא מתהפחת לשום כיון היא הרבה שוכבת על הבטן רוב שעות היום היא מרימה יפה את הראש בשכיבה על הבטן וגם יושבת יפה כשמושיבים אותה
כמו כן אני הולכת איתה לפיזיוטרפיה ואין שינוי הפיזיוטרפיסטית אמרה שהטונוסים שלה בסדר והיא פשוט ממש עצלנית
מה אני עושה ??? ואם זה איחור בהתפתחות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה עצלנית - תגובה
דבי גרוס דולב11/11/2011הי יפעת
אני לא מאמינה שיש תינוק עצלן אלא תינוק שיש לו קושי תנועתי ולכן אינו מתפתח כראוי.
ישנן שיטות שונות לאבחון וטיפול בתינוקות, אחת מהן היא השיטה שעל פיה אני עובדת- ליווי התפתחותי, בה אנו מאמינים שלכל קושי ועיכוב יש סיבה ויש דרך לעזור. אשמח להרחיב בזה אם תרצי.
חשוב מאוד מאוד לא להושיב תינוק לפני שלמד לעשות זאת בעצמו- גופו אינו ערוך לכך והדבר עלול לגרום לשיבושי התפתחות שונים ואף לדילוג על זחילה, אני ממליצה בחום להמנע מכך.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)