בן חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חודש וחצי
    הילה
    19/11/2011

בני בן חודש וחצי ואני מרבה לשים אותו כמה שיותר על הבטן ישנם ימים שהוא מצליח להיות יותר זמן וימים שקצת פחות. רציתי לדעת באיזה גיל הוא אמור כבר להתהפך וכיצד אפשר לגרות אותו לעשות זאת?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן חודש וחצי

הוספת תגובה

• בן חודש וחצי - תגובה

ליאת קופיט
    20/11/2011

הילה שלום,

תינוק בן חודש וחצי מעביר את רוב יומו בשינה ובאוכל..
    יפה מאוד שאת מקפידה להניח אותו גם על בטנו בעתיד זה יעזור לו מבחינה מוטורית, אני ממליצה לך להניח אותו לשהות גם על צידי גופו ולטפוח על גופו ובכך להכיר לו את גבולות גופו אשר בגיל זה אין לו עדיין מודעות להם ובכך את תעזרי לו לעתיד להתהפכיות אשר מתבצעות לרוב בין גיל 4-6 חוד'.

מעבר לכך אין כרגע שום צורך בהתערבות נוספת.

בברכה,
    ליאת קופיט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן חודשיים

הילה
    08/12/2011

שלום, אני מרבה להשמיע לבני החודשיים שירים מהמחשב האם מומלץ בגיל כזה שהוא יראה את הסירטונים שמוקרנים דרך במחשב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן חודשיים - תגובה

דבי גרוס דולב
    08/12/2011

הי הילה
    ההמלצה היא לא לחשוף תינוקות עד גיל שנה לטלוויזיה ומפה גם שלא למסכי מחשב שמהווים הצפה חושית גדולה מידי ויכולים לגרום לבהייה ממושכת ולפאסיביות של התינוק.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו