מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ישנהמישהי22/11/2011
בוקר טוב
יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי,במהלך היום ישנה ואוכלת תמל בסדר גמור.
בזמן האחרון נרדמת רק ב 11 בלילה,וקמה ב 4
וישנם מקרים כמו הלילה לדוגמא , שהיא נרדמה רק ב 2 לפנות בוקר.
היא לא הייתה רעבה פשוט מאד עירנית, ושום דבר לא הפריע לה.
מה אפשר לעשות?זה מקשה עלי,האם יש קשר בין שינה ממושכת במשך היום לבין אי הירדמות בלילה?
אשמח לתשובה אני גמורה מעייפות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ישנה - תגובה
דבי גרוס דולב22/11/2011הי מישהי
אני מבינה את הקושי שלך..
לתינוקות בגיל זה אכן אין סדר שינה קבוע ואין הרבה שניתן לעשות כרגע. ישנם תינוקות ששעות השינה של היום מפריעות ללילה, את יכולה לנסות ולקצר מעט ובהדרגתיות את שעות השינה של היום ולראות אם יש שיפור.
בלילה חשוב לנסות שבכל יום יתחיל תהליך ההרדמה באותו זמן פחות או יותר עם אותו הטקס- מקלחת, עיסוי, אוכל, החשכת החדר והרדמה בתנועה אם יש צורך.
עם התבגרות התינוקת יתחיל גם תהליך זה להסתדר.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)