המלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה
    שיר
    26/11/2011

אני מעוניינת באיזשהו מדריך או אתר אינטרנט בו אוכל לדעת בכל חודש מה השלב ההתפתחותי בו התינוקת שלי נמצאת ומה אני יכולה לעשות איתה בכל שלב, אילו צעצועים לקנות וכד'...כדי להעשיר אותה התפתחותית כמה שיותר. איפה אני יכולה למצוא דבר כזה? המלצה לאתר אינטרנט שייתן לי את המידע הזה? בספרים שקניתי(מלידה עד גיל שנה, למשל, אין מידע מאוד מפורט לפי חודשים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה

הוספת תגובה

• המלצה - תגובה

דבי גרוס דולב
    28/11/2011

הי טל
    הנה, פה בפורום זה את מוצאת גם מדריכה וגם אתר. כאן הכתובת לשאול את כל השאלות בנושאי התפתחות. אם תיהיה יותר ספציפית אוכל לתת מענה על גילה הספציפי של ביתך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמובן

שיר
    29/11/2011

שאני לומדת המון מהפורום הזה. אבל רציתי מדריך מפורט שאוכל לדעת על מה לעבוד איתה בכל שלב וכו'....היא בת חודש וחצי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמובן - תגובה

דבי גרוס דולב
    29/11/2011

הי טל
    אני לא מכירה מדריך כזה אבל תוכלי למצוא אינסוף אינפורמציה על גבי האינטרנט.
    אשמח להמשיך ולענות על שאלותייך. בכל מקרה בגיל חודש וחצי חשוב בעיקר להרבות בהשכבות על הבטן , להעניק הרבה מגע, נשיאה על הידיים ובעיקר אהבה..
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו