מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצהשיר26/11/2011
אני מעוניינת באיזשהו מדריך או אתר אינטרנט בו אוכל לדעת בכל חודש מה השלב ההתפתחותי בו התינוקת שלי נמצאת ומה אני יכולה לעשות איתה בכל שלב, אילו צעצועים לקנות וכד'...כדי להעשיר אותה התפתחותית כמה שיותר. איפה אני יכולה למצוא דבר כזה? המלצה לאתר אינטרנט שייתן לי את המידע הזה? בספרים שקניתי(מלידה עד גיל שנה, למשל, אין מידע מאוד מפורט לפי חודשים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה - תגובה
דבי גרוס דולב28/11/2011הי טל
הנה, פה בפורום זה את מוצאת גם מדריכה וגם אתר. כאן הכתובת לשאול את כל השאלות בנושאי התפתחות. אם תיהיה יותר ספציפית אוכל לתת מענה על גילה הספציפי של ביתך.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן
שיר29/11/2011שאני לומדת המון מהפורום הזה. אבל רציתי מדריך מפורט שאוכל לדעת על מה לעבוד איתה בכל שלב וכו'....היא בת חודש וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן - תגובה
דבי גרוס דולב29/11/2011הי טל
אני לא מכירה מדריך כזה אבל תוכלי למצוא אינסוף אינפורמציה על גבי האינטרנט.
אשמח להמשיך ולענות על שאלותייך. בכל מקרה בגיל חודש וחצי חשוב בעיקר להרבות בהשכבות על הבטן , להעניק הרבה מגע, נשיאה על הידיים ובעיקר אהבה..
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)