מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעילות ושכיבה על הגברויטל10/12/2011
ערב טוב
1. רציתי לדעת בבקשה מה אני יכולה לעשות לתינוק בן חודש וחצי, קרי איזה פעילות כאשר הוא ער וכמה זמן ?
2. איך אני מעודדת אותו לשכב על הבטן ? הוא מרים מעט את הראש ושוכב כאשר ראשו מופנה לצד אחד. הוא מתעצבן אחרי כמה דקות.
3. האם זה הגיוני שהיום לעומת שבוע שעבר הוא פחות ישן אחר הצהריים ובכלל השינה שלו במהלך היום קצרה יותר?
תודה אמא טרייה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות ושכיבה על הגב - תגובה
דבי גרוס דולב10/12/2011הי רויטל
עם תינוק בגיל זה אין צורך לעשות הרבה. חשוב שישהה הרבה על הבטן ובפורום זה תוכלי למצוא תרגילים שיעודדו זאת. חשוב להעניק הרבה מגע וגם מגע עמוק, לשאת על הידיים, להשכיב על הצדדים ולצאת לפעמים לטיול.
גם בעת שכיבה על הבטן וגם בשכיבה על הגב רצוי שתהיה הפנייה של הראש לשני הצדדים. שימי לב אם הדבר קיים או אם יש נטייה חד משמעית לצד אחד ללא יכולת להפנות את הראש לצד השני.
שינויים בהרגלי השינה מתרחשים כל הזמן.
ואם יש שאלות נוספות, אני פה.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)