שלום ,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ,
    נתי שמר
    17/12/2011

שלום אני אמא לתינוקת בת 9 חודשים מדהימה , ומקסימה , ההתפתחות שלה הייתה עד כב מהירה מאוד , התהפכות גיל שלושה וחצי חודשים זחילה חצי שנה (גחון ) הכל מהיר .... דיבור מילה ראשונה אבא לא באבא בבי אלא אבא זה מוסרט היא אומרת עד עכשיו 4 מילים !!!!
    אבל.... יש אבל אני בגיל 9 חודשים אניי מרגישה אצל הילדה קושי מסוים . קודם כול שכשמרימים אותה הידיים שלה הם מקופלות במצב כאילו היא עושה שרירים אתה מוריד לה את היד והיא אוטומטית מחזירה את היד למצב של קיפול היד למצב שריר(מקווה שהבנת אותי ).
    דבר שני היא מעלה את הישבן שעמידת שש אבל הידיים לא ז"א היא לא מיישרת את הידיים , היא לא נשענת על כפות הידדחם , היא במשך החודש האחרון מנסה כל הזמן להתיישב אבל מכיוון שהיא לא מתרוממת עם הידיים היא לא מצליחה . גם רגליים שלה לפי דעתי חלשות אים מנסים להעמיד אותה היא מקפלת אותם. (לפעמים דוחפת ).
    אני כל הזמן עושה לה תרגילים של לשים אותה על כרית עגולה (המעצור שיש במיטה של הבת שלי בספפה ) והיא דוחפת עים הרגלים. כרית של הנקה אני שמה אותה עושה לה מבוחים . השאלה שלי - מה יש לה ?? אני מעדיפה לעזור לה עכשיו ושלא יתפתח לה איזשהו עיכוב משמעותי.בטוח שמה שיש לה יש סימנים מובהקים, אשמח לטיפים ותרגילים , תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ,

הוספת תגובה

• שלום , - תגובה

דבי גרוס דולב
    17/12/2011

הי נתי
    קשה לי להגיד מה בדיוק יש לביתך שמעכב או מפריע לה. אי מתיחת הידיים וחולשה של הידיים אכן יכולים להקשות על התקדמות וזחילה.
    אין באפשרותי לאבחן את מקור הקושי בלי להכיר את התינוקת ובלי לגעת בה. אם את מרגישה שמשהו לא בסדר הדרך הנכונה ביותר היא לקבל אבחון שלא דרך האינטרנט, להבין לעמוק את סיבת העיכוב וללמוד תרגילים מתאימים. אשמח לעזור.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו