תינוק בן שבוע שינה ובכי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שבוע שינה ובכי
    יאיר
    21/12/2011

שלום רב, יש לי תינוק מקסים שנולד בשבוע 37 בקיסרי חירום בשל רעלת הריון. כל הבדיקות בבית החולים היו תקינות ומשקלו 3150. בהתחלה התינוק היה בתינוקיה ולא ידעתי כמה זמן הוא ישן וכמה ער. כיום אני בבית וזה ניראה שהתינוק ישן המון, רוב הזמן הוא ישן, אני מאכילה אותו כל 4 שעות. בלילה הוא התעורר לאוכל פעמיים בשעה 1:30 ובשעה 5:30 בבכי קל. האם יש סיבה לדאוג? הוא בקושי בוכה (לא בוכה כלל אפילו) וישן המון, זה קצת מלחיץ אותי. תודה רבה, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן שבוע שינה ובכי

הוספת תגובה

• תינוק בן שבוע שינה ובכי - תגובה

דבי גרוס דולב
    22/12/2011

הי יעל
    בגיל כה צעיר אין בד"כ מקום לדאגה בשל שינה מרובה.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליעל,

צליל
    29/12/2011

ליעל היקרה בני גם נולד במשקל 3150, והוא השתנק כי בלע את מה שפלט, אבל לאחר בדיקות הכל עבר, וגם כמו בנך שיהיה בריא, ישן ואכל כל 4שעות ולא בכה, כל התינוקות במחלקה היו בוכים צורחים והוא ישן , היום בן שנה ותשעה חודשי, הכל השתנה, כשהם רוצים משהו הם בוכים, ונעלבים, אז אין סיבה לדאגה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו