מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרפווטרהילה24/12/2011
דחוף! התינוק שלי בן חודש ניזון מהנקה ותוספת מטרנה(קצת). הוא סובל מאוד מגזים בוכה ולא רגוע. נתתי לו גרפווטר, ואחר כך קראתי באתרים שזה יכול לגרום להפסקות נשימה. האם זה נכון, ולמה ממשיכים למכור את זה? לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרפווטר - תגובה
דבי גרוס דולב24/12/2011הי הילה
פורום זה עוסק בהתפתחות מוטורית בלבד ולכן לא אוכל לתת תשובה מקצועית.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון
רונית28/12/2011אני חושבת שאת מתבלבלת עם גליכול (מוצר הומאופטי) שגורם להפסקות נשימה וגם לפי מה ששמעתי הורידו אותו מהמדפים לפני כמה חודשים.
גרפווטר בטוח לשימוש, אני בזמנו עשיתי בירור על כל התכשירים לגזים ורוקח ותיק בתחום שעובד בבית מרקחת גדול בת"א אמר לי שזה בסדר גמור ואין מה לחשוש. ואגב,זה גם מאוד עוזר (לקטנה שלי לפחות זה מאוד עזר...).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תרופה שעוזרת מאה אחוז לגזים,
צליל29/12/2011בני כיום בן שנה ושמונה גליקול נתתי כשהתחיל הגזים, זה לא עזר, לאחר מכן הבאתי לו גראפוטר ויחסית עזר גם לא מאה אחוז, הגליקול ירד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגראפוטר
צליל29/12/2011פעם ראשונה שאני שומעת על זה שזה עוצר נשימה? כשבני היה בגיל הזה גם הבאתי לו מחנות טיבעית,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצליל
רונית01/01/2012גרפווטר לא עוצר נשימה, תקראי את התגובה הקודמת שלי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)