הרגלי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלי שינה
    חני
    08/02/2008

שלום רב יש לי תינוקת בת חודשיים שרוצה לישון רק בידיים או על הבטן כבשני המצבים אני מעבירה אותה למיטה שלה היא מתעוררת ובוכה איך אני מפסיקה את ההרגל הזה איך אני יכולה להרדים אותה ישירות במיטה בלי שהיא תבכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלי שינה

הוספת תגובה

• שינה

שירי קאשי
    10/02/2008

הי חני,
    הצורך להרדם על הידיים בגיל הזה הוא טבעי. בתך רוצה להרגיש קרבה ובטחון וזה מאפשר לה להרפות את גופה ולהגיע לשינה נינוחה. המעבר למיטה צריך להיות בתנועה בטוחה ומהירה ולא איטית ומהססת. אם זה לא קורה מספיק מהר היא תספיק להבין שמשהו השתנה. במיטה אם היא על הבטן לטפוח על הישבן לכיוון הראש כך שתהיה תנועה לאורך כל עמוד השדרה. אם על הגב להמשיך בשפשופים של בית החזה. המשך התנועה לאחר המעבר למיטה יאפשר לה לחזור מהר לשינה העמוקה.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

חני
    10/02/2008

שירי תודה על התגובה ניסיתי את מה שייעצת לי זה עבד לי בנתיים פעמיים מתוך שלושה פעמיים ואני מה זה שמחה שמחתי מאוד שעניתי לבעייתי מהר תודה רבה חני שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו