תינוקת בת חצי שנה שלא מפסיקה לבכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת חצי שנה שלא מפסיקה לבכות
    נגה
    27/02/2012

שלום לכם,
    בתי (השניה) בת חצי שנה. בחודשי חייה הראשונים היא בכתה ללא הרף והוגדרה כ"קוליק". בכי בלתי פוסק מ-7 בערב עד 1 בלילה היה שגרת יומינו. שום תכשיר ושום שינוי תזונה לא עזר.
    ב"ה, היום זה כבר לא המצב שלנו, אחרי גיל 4 חודשים זה השתפר, אבל היא עדיין מאוד מאוד לא רגועה במשך כל היום. כל הזמן רוצה להיות על הידיים, בוכה כשמנסים להאכיל אותה באוכל מוצק, לא לוקחת לא בקבוק ולא מוצץ. כבר שתי מטפלות התייאשו ממנה. השבוע אנחנו מתחילים עם השלישית.
    הילדה הראשונה שלי היתה רגועה ונינוחה מאוד בתור תינוקת, כך שאני מניחה שזה בעיקר עניין של המזג שלה ולא תפקוד לא נכון שלי.
    האם למישהו יש עצה לתת לי? אני באמת לא יודעת מה לעשות. אני מרגישה שמאז שהיא נולדה אני במעין דיכאון, לא מצליחה לעשות כלום. גם כשהיא לא בוכה, המחשבה על זה שאני חיה על זמן שאול עד הבכי הבא משתקת אותי.
    איך אפשר לעזור לה (ולי) להרגע?

תודה מראש
    נגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת בת חצי שנה שלא מפסיקה לבכות - תגובה

דבי גרוס דולב
    27/02/2012

הי נגה
    המצב שאת מתארת אכן נשמע לא קל, לא עבורך ולא עבור ביתך.
    ישנם תינוקות שהתחלת החיים לא קלה עבורם ועם הזמן מתחילים להתרגל אל העולם ולהרגיש טוב יותר.
    ישנן שיטות טיפול אלטרנטיבות שונות לעזרה, אחת מהן היא קרניו- סקרל. אני לא מכירה אותה באופן אישי אבל שמעתי הרבה דברים טובים על שיטה זו ועל תרומתה למצבים כגון אלה.
    אפשר גם לקחת מדריכה להתפתחות תינוקות שתאבחן אם אין מתח שרירים גבוה שמתלווה בד"כ במצבים כאלה ותלמד דרכי מגע שונות לעזרה, אשמח לעזור.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך.

נגה
    29/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו