יצירת קשר עין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יצירת קשר עין
    חיים
    07/03/2012

שלום לכם. ביתי בת 3 חודשים ועדין לא יוצרת כמעט קשר עין ולא עוקבת או מחייכת היינו אצל נירולוג עשינו בדיקת EEG בדיקת אולטרסאונד מוח, בדיקת רופא עניים, ובדיקת שמיעה והכל יצא תקין.יש לציין שהיקף הראש שלה גדול (גנטיקה משפחתית). בגלל זה עשינו את כל הבדיקות.
    חשוב לי לציין שיש פעמים ספורות שאני או אישתי עומדים ממנה מרחק של כ2 מטר והיא הייתה עוקבת אחרינו מספר דקות ארוך ואפילו הייתה מסוסבבת את ראשה לכל הכיוונים כדי לעקוב אחרינו. אבל יש מצבים שכאילו היא לא רואה כלום והיא פשוט לא מתייחסת למה שקורה סביבה כמו שקרה אצלנו בבית הפסקת חשמל והיא בכלל לא הסתכלה על נר שהדלקנו וכאילו זה לא היה קיים או שלפעמים אנו מנסים להקריב את פנינו אליה כדי שתסתכל עלינו והיא מזיזה את ראשה לכל הכיוונים ורק לא להסתכל עלינו או שלפעמים היא כן מסתכלת עלינו ואיך שאנו מסתכלים עליה היא ישר מזיזה את ראשה לכל הכיוונים ורק לא להביט עלינו.
    יש לי הרגשה שלפעמים היא חייה בתוך בועה ולפעמים היא כן מחייכת ומתקשרת או עוקבת.
    מה יכול להיות הסיבה לכך ??? אני מודאג מאוד.
    יש לציין שהיינו אצל המון רופאים וכולם טענו שאולי זה חוסר בשלות... היא נולדה בשבוע 39 בניתוח קיסרי.
    האם יש איזה כיוון שיכול אולי לפתור את התעלומה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יצירת קשר עין

הוספת תגובה

• יצירת קשר עין - תגובה

דבי גרוס דולב
    07/03/2012

הי חיים
    לצערי לא אוכל לעזור לך. אני עוסקת בהתפתחות מוטורית בלבד ומול כל הרופאים שביקרתם, קטונתי..

מאחלת לכם ימים שקטים

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו