זחילה עם יד אחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה עם יד אחת
    אמא שלה
    03/04/2012

שלום,
    בתי המקסימה בת 7.5 חודשים, מגיל אפס בערך על הבטן, תמיד אהבה להיות על הבטן, התהפכה בגיל שלושה חודשים בטן גב ובגיל ארבעה וחצי חודשים גב בטן, מתגלגלת לכל מקום, זוחלת לאחור ומסתובבת על ציר חופשי לחלוטין
    לפני שבוע-שבוע וחצי החלה לזחול גחון, כאשר יד ימין נשארת מכופפת מתחת לחזה והיא מעבירה משקל מעליה וההתקדמות עצמה נעשית רק עם יד שמאל. מדאיג אותי לראות זאת כי כבר ראיתי ילדים שזוחלים כך ואני מודעת לחשיבות זחילה נכונה (ילדה שנייה..)
    ניסיתי להגיש לה צעצועים ליד ימין שמכופפת אבל היא ממשיכה להושיט את יד שמאל אלא אם כן היא ממש קרובה ואז יד שמאל כן משתחררת.
    היא זוחלת רק למרחק קצר כרגע, לא יותר ממטר כך שאני עוד לא יודעת אם זוהי צורת הזחילה הסופית.
    מה כדאי לעשות? ולמה זה קורה אחרי שהכל כל כך תקין? (ואין לה טונוס גבוה או משהו בוודאות, מניחה ראש, לא עושה תנוחות אווירון כמעט, שמרימים אותה גבה כפוף. לאח שלה היה טונוס גבוה אז אני מכירה)

תודה וסליחה על האורך,
    חג שמח:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה עם יד אחת

הוספת תגובה

• זחילה עם יד אחת - תגובה

דבי גרוס דולב
    07/04/2012

הי אמא שלה
    השבועות הראשונים של הזחילה יכולים להיות לא מאורגנים מכיוון שלתינוק לוקח קצת זמן לתרגל ובצע תנועה נכונה של יד ורגל נגדית. אני מציעה לחכות עוד קצת ולראות אם יש שיפור, בינתיים המשיכי לגרות שימוש ביד הפאסיבית יותר ע"י הצגת צעצוע בגובה ורוחב הכתף של היד המתקשה.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו