בוכה המון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוכה המון
    מעיין
    18/04/2012

שלום רב,
    בני בן חודשיים וחצי ומהלידה הוא פשוט בוכה המון, הוא סובל מגזים אבל אני יודעת להבחין בין הבכי של גזים לבכי אחר ואני מרגישה שזה נובע לא רק מגזים, הוא בוכה ברוב שעות היום, כשמקלחים אותו, כשמחליפים לו בגדים , וגם כשמחזיקים אותו על הידיים, הבכי שלו הוא בכי היסטרי עם דמעות כאילו הוא סובל ממשהו,לקחנו אותו מס' פעמים לרופאה והיא אמרה שהכל תקין ושעד גיל 4 חודשים זה רק גזים, אני מאוד מקווה שהיא צודקת וזה יחלוף למרות שלי נראה שמדובר גם במשהו אחר, השאלה שלי מה זה יכול להיות, מה יכול לגרום לו לבכי כזה, האם זה האופי שלו, האם זה תופעה תקינה אצל תינוקות וזה חולף ומה אפשר לעשות . אני ממש מיואשת מהמצב עד כדי כך שאני נותנת לו המון גרפווטר כדי להרגיע אותו ומניקה אותו כל שעתיים. בנוסף אני מנסה כבר שבוע להרגיל אותו גם לבקבוק אבל הוא לא מוכן לקחת הוא צורח בבכי, אני שמה אותו ביום על הבטן וגם הוא צורח בבכי מה אפשר לעשות???
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוכה המון

הוספת תגובה

• בוכה המון - תגובה

דבי גרוס דולב
    19/04/2012

הי מעיין
    אני ממש מבינה את מצבך, את התסכול והקושי שאת חווה. ישנם תינוקות שהתחלת החיים החדשים לא קלה להם וזאת גם יכולה להיות הסיבה לבכי הרב של בנך. מדובר בתינוקות רגישים יותר לסביבה החדשה כשהמעבר מהרחם אל העולם שבחוץ נחווה עבורם כחוויה קשה. הדבר העיקרי שניתן לעשות הוא להכיל קושי זה ע"י נשיאה רבה על הידיים, שימוש במנשא בתנוחת ערסול שנותנת תחושה וחוויה של קירבה והרגשה המדמה את הרחם.
    כדאי לתת לתינוק הרבה מגע עמוק ומרגיע- עיסויים, טפיחות על הגוף ובכלל הרבה מגע. אפשר להשתמש בקול שלך- לשיר לו, לדבר בקול רם ומשרה בטחון.
    חשוב לזכור שהדבר אינו מעיד על אופיו העתידי של התינוק אלא רק על הקושי שלו כרגע,
    ככל שהתינוק גדל, כך לומד הוא להתרגל לעולם ולסמוך עליו ועל הסביבה שלו.
    אני יודעת מנסיון שמדובר בתקופה לא קלה אבל זכרי שבכוחך להעניק לבנך את הבטחון לו הוא זקוק בתקופה ראשונית זו.
    כרגע הייתי מחכה על הבקבוק.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כמה דברים שמאוד עזרו לנו

רוני
    19/04/2012

עיסויים עם שמן שקדים בבטן עם סיבוב השעון
    קפיצה בתנודות קלות על כדור היוגה
    תנודות קלות על הזרוע(נקרא גם תנוחת "נמר על עץ")
    אפשר לנסות גם סימיקול-יש תינוקות שמאוד עוזר להם
    לקרב את הרגליים של התינוק לבטן בתנודות קלות
    וחליטות של שומר עבורך-תקראי בפורומים של פתרונות טבעיים..

וכמובן שהזמן שחולף גם עושה את העבודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו