אמא מודאגת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת מאוד
    יהודית
    15/08/2012

שלום,
    בתי בת חצי שנה , בריאה וההתפתחות תקינה אך עדיין לא מתהפכת. בעשרה ימים אחרונים כאשר היא שוכבת על הבטן ראשה נשמט לאחור בתפאומיות לא קשור אם היא עייפה או אחרי אוכל. יש לציין שמגיל שלושה חודשים היא מחזיקה את ראשה יציב כאשר שוכבת על בטנה. האם תופעה זו מוכרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת מאוד

הוספת תגובה

• אמא מודאגת

יהודית
    15/08/2012

תודה על תשובתך.
    אך זה לא עיכוב , היא הייתה מחזיקה את הראש יציב על הבטן אך לפתע בעשרה הימים האחרונים היא שומטת אותו אחורה. יכול להיות שזה קשור להתנהגות התפתחותית? או לבקיעת שיניים? הרופא שלי נתן לבצע אולטרסאונד מוח. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא מודאגת - תגובה

דבי גרוס דולב
    16/08/2012

הי יהודית
    כוונתי בעיכוב הייתי לנושא ההתהפכויות שכן התהפכויות סדירות אמורות להתרחש עד גיל חצי שנה ואת ציינת שביתך עדיין לא מתהפכת.
    ולגבי שמיטת הראש- כמו שכתבתי, קשה מאוד להעריך ללא היכרות ואני לא מכירה את התופעה. המשך התיעצות עם רופא הילדים נשמע לי כמו הדרך הנכונה לנהוג בה.

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו